Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lett mérges a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett mérges a barátnőm, ha munka után hazaértem, és mondtam neki hogy takarítsa már ki a bőrcipőm?

Figyelt kérdés

Rendesen ápolja le krémmel, előtte portalanítsa, majd fényességkihozó szivaccsal törölje át.

Durrogott kicsit, de megcsinálta.

Miért kell ezt ennyire felfújni?

2021. nov. 4. 22:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
30%

#19 Az nem rabszolgamunka, hogy valamiben segítséget kért tőle.

#20 Mindkettő. A feminizmus lényege az, hogy a nők felsőbbrendűek, és a férfiaknak ki kell őket szolgálni és el kell őket tartani.

2021. nov. 7. 08:34
 22/27 anonim ***** válasza:
74%
#21 az azért nem semmi, hogy ennyi idő után sem érti valaki a feminizmus lényegét..
2021. nov. 7. 10:17
 23/27 anonim ***** válasza:
Beírom a dalszerző nevét - törlik 🙄
2021. nov. 7. 10:37
 24/27 anonim ***** válasza:
#22 az incelek fő ismertetőjegye, hogy nem túl okosak...
2021. nov. 7. 11:11
 25/27 anonim ***** válasza:
74%

Két dolog van amit soha nem tisztítanék és takarítanék, a férfi cipője és autója.

A férfi cipőjének tisztítása mióta világ a világ férfimunka volt. Még az uraknál is az inasok dolga volt, nem a női szolgálóké. Illetve ma is az. Nem dolga a bejárónőnek a férficipők tisztítása.

Esetleg ha ágyban fekvő beteg lenne megtenném. De akkor meg nincs szüksége a cipőre, ugyebár 😆

Mindenesetre köszönjük az újabb nőket lealázni próbáló kamukérdést 😅

2021. nov. 7. 11:23
 26/27 anonim ***** válasza:
30%
#22 Pont hogy én értem a feminizmus lényegét. Ez a lényege, nem az egyenlőség. Ha nem így lenne, akkor nem itt osztanátok az észt, ahol soha nem voltatok elnyomva, hanem pl. az araboknál.
2021. nov. 7. 11:58
 27/27 anonim ***** válasza:
60%
#24! Igazad van, lehet, hogy ott rontom el, hogy valamilyen szinten normális felfogóképességet feltételezek bennük. Mint itt a 26-os is, megpróbálta mansplain-elni a feminizmust, méghozzá teljesen rosszul 😂 ez már nevetséges hova süllyednek egyesek 😂
2021. nov. 7. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!