Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mindig röhögőgörcsöt kap, ha mérges vagyok. Vita van, kicsit indulatosabban beszélek, ő meg nézi az arcom, és rájön a röhögőgörcs. Azt mondja vicces a szemem, ha mérges vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 10:50
1/9 anonim válasza:
😂
Mit?
Most őszintén? Kezdj el te is kacagni. Fogadjunk noname dolgokon veszekedtek.
4/9 anonim válasza:
Ezen én is jót nevettem. A párom ugyanez. Azt mondja vicces ahogy “pattogok” olyan aranyos vagyok. Mikor ideges vagyok rá és csak mondom mondom elneveti magát odajön és megölel.
5/9 anonim válasza:
Jó fej a barátnőd, van humora, becsüld meg:)
7/9 anonim válasza:
Az én páromnak az egész arca vicces lesz :D Olyan "mérges feje van" és ezt meg is szoktam neki mondani, mire rávágja hogy "mert az vagyok" vagy hogy "örülök neki" XD Ő is nevetni szokott, mert én elég nyugodt típus vagyok és neha amikor gamelek akkor kiakadok aztán csapkodok meg szidom az életet és mindig nevet hogy te figyelj nyugi, nem történt semmi XD
8/9 anonim válasza:
Szerintem örüllj neki, hogy valahogy fékezi a dühödet, mert nem feltétlen szeretne/akarna veszekedni. Békélj meg vele, hogy ezzel nem érsz el vele sokmindent, változz helyette jobb irányba meg.
9/9 anonim válasza:
Én is így vagyok a párommal. Itt én vagyok a férfi. És ő meg olyan, mint egy dühös cukorpufigombóc. Nem tudom komolyan venni, mikor mérfes próbál lenni 😅
Nálatok is ilyesmi lehet.
Én sajnos elég rossz vagyok, és ilyenkor még direkt bosszantom, hogy mégjobban nevethessek rajta 😅 alig bírok már állni a lábamon ilyenkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!