Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek milyen dolog az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen dolog az hogy a barátnőm röhögőgörcsöt kapott amikor a gatyámba élveztem? Baromi rosszul esett, de fogadjam el vagy tényleg bunkó volt?

Figyelt kérdés
Mikor szexre került volna a sor, ruhán keresztül izgatott és még mielőtt levette volna a nadrágomat elsültem.. Egy kis kuncogás még belefért volna de szabályosan röhögőgörcsöt kapott.
2021. jún. 4. 14:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Mit tudott volna reagálni szegény. Ez nem normális dolog. Durván korai magömlésed van.
2021. jún. 4. 14:07
 2/17 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem elvárható dolog az egy pasitól hogy ha hozzá érek a farkához ne élvezzen bele a gatyájába. Én is biztos nagyon meglepődtem volna.
2021. jún. 4. 14:12
 3/17 anonim ***** válasza:
36%
Nekem nevetni sem lett volna kedvem ezek után....
2021. jún. 4. 14:13
 4/17 anonim ***** válasza:
97%

Nem vagyok csaj, de azt hiszem az egyik választás hogy kinevet és keres olyat aki kibírja legalább addig amig beteszi neki.

A másik hogy felállít és egy második menetet kér

2021. jún. 4. 14:16
 5/17 anonim ***** válasza:
54%
És a második menet lesz 30 másodperc?
2021. jún. 4. 14:17
 6/17 anonim ***** válasza:
54%
Ez gáz, de a lány helyében még nevetni sem lett volna kedvem... Csoda lett volna ha nem röhög ki.
2021. jún. 4. 14:26
 7/17 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem szánalmas!

H.ly. p.csa!

Most az hogy elélveztél nem jelenti azt hogy nem lehet újra felizgatni.

2021. jún. 4. 14:39
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
#2: Szerintem meg egy ép kapcsolatban elvárható, hogy ne legyen ciki egy elélvezés. Szánalmas, hogy egyesek ebből akarnak presztízskérdést csinálni.
2021. jún. 4. 14:48
 9/17 anonim ***** válasza:
82%

Azért nevetés és nevetés között is van különbség. Nem mindegy, hogy valaki nevet egy jót, vagy hogy lenézően kiröhög. Ugyanis vannak olyan helyzetek, amik egyszerűen viccesnek hatnak, és akár még együtt is lehet nevezni bizonyos félresikerült dolgokon.

Az viszont tény, hogy sokak fejében baj van. Komolyan az a nívó, ha valakit fél óráig kell izgatni, hogy elcseppenjen? Ha igen, akkor komoly bajok vannak. Mi van akkor, ha valaki elélvez? Semmi. Pár perc pihi, addig lehet kicsit nyalni a csajt, és mehet tovább. Nem attól lesz egy szex jó, hogy csak egy elélvezés van benne, és az is másfél óra után.

2021. jún. 4. 14:51
 10/17 anonim ***** válasza:
53%
#9 Attól sem lesz jó ha nem juttok el a behatolásig. De lehet én vagyok hülye.
2021. jún. 4. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!