Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legmegalázóbb dolog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legmegalázóbb dolog amit mondott vagy csinált a partnered szex közben?

Figyelt kérdés

Hogy tetted túl magad az eseten?

Bocsánatkérés volt?

2021. jún. 3. 21:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%

Menet közben lekonyult a farka, mert aznap korábban látta az exét egy másik pasival, és folyton ez járt a fejében.

Hát, túltettem magam rajta, nem nagyon tudtam mást csinálni :D Elmúlt. Idővel. De azért volt egy pár nap mosolyszünet. Bocsánatot kért persze, de ezen azért ez nem sokat segített.

Másik eset, amikor szex elején levetkőztetett, majd kijelentette, hogy nem fog kinyalni, mert a ciklusomban épp egy olyan szakaszban jártam, amikor bővebb folyásom volt (nem kóros, nem büdös, csak több). Slusszpoén, hogy amúgy én nem kértem soha, hogy kinyaljon, nekem ez sosem volt élvezeti forrás, ő ragaszkodott hozzá minden. egyes. szex. előtt, hogy nyalakodjon, mert az "kell". Függetlenül attól, hogy én mit akarok. De amikor így ránézett a nunimra és fintorogva kijelentette, hogy ne haragudjak, de ő ezt nem nyalja ki, hát akkor azért eléggé rosszul éreztem magam. Nem volt aznap szex.

Mindkét eset ugyanazzal a pasival történt. Nem meglepő módon már rég nem vagyunk együtt.

2021. jún. 3. 21:34
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Elkezdett csúnyán beszélni, úgy, hogy erről korábban nem beszéltünk.

Ha szól, akkor felkészülök rá, vagy kérem, hogy ne tegye, nem tudom.....

Azt kérdezte:

"Megb@sszalak?

-Hogy mi?

-Megb@sszalak,mint egy kis ku_vát?"

Csak egy bugyi volt már rajtam, de akkor, ott ez annyira lelombozott, már nem is akartam a dolgot, sőtt!

Undort éreztem.

Felöltöztem, és haza jöttem.

A mai napig nem felejtem a döbbent - csalódott képet, amit akkor vágott, azt hitte mindenképpen lefekszem vele.

Hát, nem.

2021. jún. 3. 21:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Utolsó .Azóta is ő a párod?
2021. jún. 3. 21:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

3

Nem. Volt még 1-2 randink, de több ponton nem illettünk össze, és egy ilyen helyzetből egyébként is nehéz helyre jönni.

Nincs harag, más szeretünk.

2021. jún. 3. 21:43
 5/15 anonim ***** válasza:
98%

Azt kérdezte tőlem szex közben hogy, van tej a cicimben egyáltalán.

közben elmosolyodott.

Kicsik a melleim es nem tetszett neki annyira.

Nem vagyunk együtt azóta

2021. jún. 3. 21:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szex közben párnát szorított a fejemre. Mai napig nem tudom, hogy azért mert csúnyának tart (de akkor miért feküdt le velem?), vagy folytogatási célból csinálta. Bár akkor szólhatott volna előtte, hogy felkészüljek rá. A hajmat is tépte kutyába, de nem erőszakosan vagy fájdalmasan. Hát mindegy, elég is volt :D
2021. jún. 3. 21:53
 7/15 anonim ***** válasza:
98%

Nem fogom überelni az előttem lévőket, és velem nem is szex közben történt.

Szóval megvolt mindkettőnk orgazmusa, csak az enyém nagyon intenzív volt és szex után belecsöppentem egy “ki se tudok kelni az ágyból” fázisba. Tudjatok, mint amikor még a zsigereitekbe érzitek az orgazmus utószelét és egyszerűen csak élvezitek a pillanatot, meztelenül fekve az ágyba, fetrengve.

Na, így voltam már 5 perce mikor odaszólt a partnerem, hogy “olyan vagy mint egy disznó”. Én amúgy is küzdök testképzavarral, plusz nyilván egy kiszolgáltatott helyzetbe voltam, meztelenül, eufórikus állapotban. Persze egyből kizökkentett. Később kiderült, hogy arra gondolt, hogy a disznók orgazmusa akar 30 percig is eltart, és ahogy fetrengtem és élvezkedtem az ágyba, neki ez jutott rólam eszembe.

(Mielőtt valaki támadna: 50 kiló vagyok, tehát nem a testem hanem a szituációm volt “disznós”)

2021. jún. 3. 22:28
 8/15 anonim ***** válasza:
98%
Azt mondta, neki nem kéne jó nő, mert azt félteni kell. Nem szex közben mondta, de kihatott az egész további szexuális életünkre.
2021. jún. 3. 23:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
szex közben azt mondta hogy a lány akivel tegnap szexelt azzal sokkal jobb volt.Már fél éve jártunk.L
2021. jún. 4. 00:51
 10/15 anonim ***** válasza:
96%
Hát, amikor a párom leku***zott szex közben, az számomra annyira megalázó vagy nem is tudom hogy mondjam, taszitó volt, hogy utána rögtön lecsökkent a libidóm és szex közben el is sírtam magam. Nem volt igazából belőle később probléma, nem haragudtam rá, csak számomra ez túl durva volt. Lehet, hogy sokan szeretik ezt a fajta beszédet, de ott szex közben azzal a hangsúllyal hát nem volt valami kellemes.
2021. jún. 4. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!