Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legmegalázóbb dolog amit mondott vagy csinált a partnered szex közben?
Hogy tetted túl magad az eseten?
Bocsánatkérés volt?
#10 voltam
*Az akkori párom.
Most már az exem, 6 évig voltunk együtt.
Velem nem hiszem, hogy történt ilyesmi szex közben, vagy ha valami apróság esetleg tán, akkor nem vettem fel.
Ex szakítás körüli időben, nem szex alatt viszont igen.
De sokaktól hallottam cifrákat, még cifrábbakat is, mint az eddig leírtak. Sőt, mintha az volna a ritka, hogy ne lett volna ilyen valakivel.
Legtöbbjét (alsó hangon 95%-át) el lehetne kerülni, ha megfelelőbb szexuális és párkapcsolati felvilágosítások volnának, némi pszichológiával és ön- és emberismerettel párosítva.
Elvégre ezek mindenki életében fontos dolgok, mégis... valaki szerint nincs rá szükség, valaki szerint meg nagyon okos mindenki, főleg ő maga.
Bizonyára a hittan, meg a napi tesi órák, meg egyéb hlyeségek közé, vagy helyett nem lehetne betenni az oktatásba, ahol mégis valamit, vagy majd... ott se okésan sikerül(-ne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!