Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok mi volt szexben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mi volt szexben a legmegalázóbb dolog amit egy pasi tett vagy kért tőletek ?

Figyelt kérdés
Olyat is ami előtte jó ötletnek tűnt, de később megbántátok.kort is kérek
2020. dec. 1. 10:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
A szerelemben (ágyban) és háborúban nincsennek szabályok, ha mégis, akkor nem jó... :-)
2020. dec. 1. 10:43
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

Gimiben kirekesztett lány voltam. Szerettem volna ha bevesznek a társaságba, így megtettem mindent amit akartak, házibulikon rendszeresen basztak egyszerre többen, csicskáztattak, szopattak ahol csak tudtak, szó szerint is nyilván. A legmegalázóbb az volt amikor egy bulin megkötözték a kezeim, lábaim, bekötötték a szemem is, és minden pasi az osztályból magbaszott. Aztan a végén az egyik levizelt és ott hagytak.

Évek múlva jöttem rá, hogy élveztem és hiányzik az ilyesmi.

2020. dec. 1. 10:56
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
A baratom kerte hogy probaljuk ki a pisiszexet. Belementem, de utolag megalazonak tartottam hogy lepisilt.
2020. dec. 1. 11:06
 4/13 A kérdező kommentje:
2#-es ez nagyon kamunak tűnik
2020. dec. 1. 11:15
 5/13 Maria43 válasza:
68%
A pasi szex közben mögöttem titokban a lányom bugyiját szagolgatta miközbe csináltuk nyilván nem lett titok amikor megláttam
2020. dec. 1. 11:19
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
#4 A francot se érdekli, hogy elhiszed-e...
2020. dec. 1. 11:33
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Piss in the ass - nem mentem bele, mert pont egy olyan határ volt, amit az elején is leszögeztünk, hogy nekem nem oké.
2020. dec. 1. 11:33
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Hogy egyáltalán lefeküdtem egy olyan emberrel. Visszagondolva elég megalázó.
2020. dec. 1. 12:20
 9/13 A kérdező kommentje:
Mi az a piss on the ass? Én szex közben nem tudok pisilni. Ez most az hogy a végén belehugyozol a seggébe?
2020. dec. 1. 12:22
 10/13 anonim ***** válasza:
61%

Volt egy lány aki azt mondta, hogy ezt -végkifejletnek arcára akartam élvezni- azért nem akarja mert megalázónak tartja (előre megbeszéltük, mert Ő mondta, hogy neki kézi csikló ingerléssel tudok orgazmust elérni, de utána még dughatom tovább amíg én is elmegyek, szex közben megtettem neki mindent (nyalás, fenék nyalás, fenék ujjazás, sok póz...), és amikor élvezni akartam, akkor mondta, hogy az arcára kéri.

Majd utána megbeszéltük, hogy nincs ebben semmi megalázó így, mert ez inkább a szándékon múlik, nem a konkrét tetten.

2020. dec. 1. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!