Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, csak csajok és nők, szoktatok nyilvánosan meztelenkedni cicit , bugyit villantani hogy hergeljétek a pasikat?Persze "véletlennek" látszódjon a dolog.
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 08:27
1/22 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok magamutogató ribizli. Nem érzem a késztetést hogy miért kéne megörvendeztetnem az utca emberét ilyesmivel.
2/22 anonim válasza:
“Hergeljétek a pasikat”. Ti komolyan azt hiszitek, hogy mindig, minden rólatok szól? Szoktam meztelenkedni, de nem nyilvános helyen és nem más, hanem a magam kedvéért.
3/22 anonim válasza:
Nem, sose csinálok ilyet. Nem látom az értelmét minek kellene idegen férfiakat felhergelni. Enélkül is megnéznek a pasik.
4/22 anonim válasza:
Akk végülis megtudhatjuk végre h kinek/minek teszitek ki amit csak lehet?
6/22 anonim válasza:
Én maximum a strandon szoktam olyanokat, hogy pl a strandkendőből kicsit kilátszódjon a tanga.
7/22 anonim válasza:
4-es nem gondolod, hogy a nők sokfélék. Vannak akik szeretnek magamutogatni és vannak akik pedig nagyon nem. Menj ki az utcára és nézz szét! Vagy neked minden nő ugyanolyan? Például egy értelmiségi nő ritkán akar a külsejével érvényesülni.
8/22 anonim válasza:
Csinosan öltözni vagy villantani nagyon nem ugyanaz.
Csinosan első sorban magunknak öltözünk, másod sorban a párunknak vagy kiszemeltnek, és csak harmad sorban mindenki másnak.
10/22 A kérdező kommentje:
Túl sok volt a hittan 9/9 jehova?hit?
2021. jún. 2. 11:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!