Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondanátok neki?

Figyelt kérdés

Barátom elment a családjával rokon látogatóba, en nem mentem mert anyukámmal szerveztem már programot ,viszont mondták ha nem megyek akkor vigyázhatnék a gyerekre aki otthon maradt (3 éves) mert csak a nagypapával lesz otthon az meg nem olyan. Mondom jó, sietek ha végeztem akkor átmegyek. Így is lett, de kiderült hogy otthon maradt a gyerek apja is. Hülyén éreztem magam, nyilván a gyerek bevont játszani .

Szóval feleslegesen gyalogoltam majdnem egy órát hozzájuk, mert a barátom nem mondta volna hogy, nem kell átmennem, helyette ott voltam estig amíg meg nem jöttek, mert persze addig a gyerek játszott velem. Itthon is lett volna dolgom ,vagy magammal is foglalkozhattam volna. Megmondjam neki hogy ez bunkóság volt ? Mert félek hogy úgy venné ki nem szeretem a családját,pedig nagyon mérges vagyok emiatt.

2021. szept. 19. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Akkor es ott kellett volna.megerkeztel, kérds:ja te itt vagy a kicsivel? Meddig. X oraig. Ok akkor addig mentem.

Utolag már hiába pampogsz

2021. szept. 19. 09:10
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

"Hülyén éreztem magam, nyilván a gyerek bevont játszani ."

Elképzelem, ahogy nyílik az ajtó, a 3 éves kisgyerek BERÁNGATJA a kérdezőt és estig játékra kényszeríti. Hát igen, ilyenek ezek a 3 évesek.

(#1 leírta a tutit)

2021. szept. 19. 09:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Parasztok, hogy nem szóltak. Te vagy a családjuk ingyen bébi szittere? Mi az, hogy mondták, hogy akkor vigyázhatnál a gyerekre? Miért osztják be az időd?
2021. szept. 19. 09:21
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem is gáz az egész szitu így, ahogy van. Máskor ne vállalj ilyesmit, elmondhatod, hogy a legutóbbi eset igen hülyén jött ki, több hasonlót nem szeretnél.

Én megkérdezném, hogy tudott-e róla,hogy a gyerekre már ketten vigyaznak, és ennek ellenére cseszett szólni, vagy mi is volt ez.

Az én fiamra is vigyázott már a nagyapja, fél napot elvoltak együtt hároméves korában is, ebben nem látok semmi extrát: minek oda 3 felnőtt, ha 2 is bőven sok...?

2021. szept. 19. 09:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindent megkell tudni beszélni ezért szerintem alap, hogy ezt a (jogos ) érzésedet megosztod a barátoddal.

Nyugodtan kérdezd meg, tudta e hogy otthon marad az apa is, és miért nem szólt? Mert így feleslegesen telt el a napod, amúgy dolgod lett volna.

Magamat ismerve én,pláne ha felhúzott volna a helyzet, tuti nem maradtam volna estig gyerekezni. Főleg, hogy semmi szükség nem volt rám, és jobbat is csinalhattam volna. Így nem csak egy órád ment rá az út miatt,hanem az egész délutánod, de erről már te tehetsz, hogy nem fordultál ki az ajtón amint megláttad van ki maradjon a gyerekkel.

2021. szept. 19. 10:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Mivel egy órát kellett gyalogolnod hozzájuk, feleslegesen, így igen, ez bunkóság volt, és mondd meg neki, hogy ez rosszul esett neked, mivel elpazaroltál egy csomó időt. Igenis beszéljék meg veled ezeket a dolgokat.

Amúgy az is lehet, hogy a gyerek jobban szeret veled lenni, mint az apjával meg a nagyapjával (vagy azok fosnak egyedül maradni órákig egy kisgyerekkel) és így mindhárman örültek, hogy inkább te is ott vagy.

2021. szept. 19. 10:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Mivel úgy tudtad, hogy segíteni kell, ezért szabaddá tetted magad, ilyenkor álságos azzal érvelni, hogy lett volna jobb dolgod. Másodszor simán lehet, hogy a párod elmondta a gyereknek hogy mész vele játszani és ha szereti a társaságodat akkor várt téged és ezért nem mondta le. Sok lehetőség felmerül még a fejemben, ismerni kéne a részleteket. be gondolom hogy a párod kihasznált volna téged, hiszen előre egyeztetett veled, sem a hely, sem az időpont, sem a munka nem változott, annyi történt hogy ott volt +1 személy. Én biztosan nem balhéznák emiatt....
2021. szept. 19. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!