Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztis pi*sának tűnnék ha megmondanám a páromnak hogy túl önzetlen és ez zavar?
Én is hasonló vagyok.
Ha természetesen ilyen akkor nem tudsz ellene mit tenni max megbántod vele (vagy engem legalábbis sikerülne). Próbáld kicsit viszonozni ha tudod úgy kevésbé fog zavarni szerintem.
Ha pedig csak a köd akkor idővel elmúlik.
Talpnyaló pincsi, akinek nincs önálló véleménye/akarata/gondolata?
Ettől engem is kirázna a hideg.
Nem, de nem fog változni, ha beszélsz vele, vagy ha mégis, tudni fogod, hogy igazából nem azt tenné.
Rá kell ébreszteni, hogy ő maga is fontos önmagának. Szexnél a legjobb, ha ráébreszted, hogy önmagát is fontosnak tartja.
Ne hagyd, hogy elmenjen. "Már nincs kedvem" "már nem szeretném". Talán az első alkalomnál rá fog jõnni, hogy mégsem olyan szolgalelkű, mint gondolja. Ha pedig magától szól azért neked, amit szeretne, te sem fogod lenézni a kiszolgáló természete miatt, mert tudni fogod, hogy nála is van egy határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!