Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy zavar?
igazából ez azért tényleg baj, hogy most nincs lelkiismeretfurdalása emiatt... oké, hogy akkor szét volt csúszva, megtörtént, még azt is megértem, hogy nem szól a barátjának erről, mert akkor azzal tönkretenne egy kapcsolatot, ami lehet hogy azóta működik, de hogy egy kicsit sem zavarja még így utólag ez az egész, bevallom, engemet is nyugatlanítana, ha a párom számára ez teljesen normális lenne... hogy "amit nem tud, az olyan mintha meg sem történt volna"... akaratlanul is elkezd sok mindenre gondolni ennek kapcsán az ember...
mindenesetre azért becsülendő a sok pozitív változás, hogy nincsenek már zűrök körülötte, az alkohollal is sikerült szakítania, azért ezek jó dolgok, és biztos, hogy még tovább változhat melletted, és lehet, hogy egyszer már úgy fogja ő is értékelni ezt a dolgot, hogy azért ilyet nem lett volna szabad csinálni... de mindenesetre odafigyelnék rá nagyon, még jobban, nem gyanúsítgatnám, nem nyomoznék utána, de odafigyelnék!
Azt bírom hogy egyik posztban itt a lányok a kuka aljáról halásznak a másikban meg már 30 évesen saját lakás kocsi meg minden kell ami legalább 25 millióra rúg.
Ok nekem a lakás kocsi megvolt de attól még értetlenül nézek mert nem értem a vegletket miért kell választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!