Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ez zavar engem?
Figyelt kérdés
A párom már 38 éves, felnőtt ember, de a szüleivel él. Van diplomája, de nem tud elhelyezkedni. Van állása, de az nem teljes állás. Én dolgozok teljes munkaidőben, jó a fizetésem, mondom , hogy költöztünk össze, nem kellene eltartanom, ő se keres azért annyira keveset, de ő nem akar. Mindig csak a hülye kifogások...hogy mi lesz ha elveszíti a munkáját stb. Ott dolgozik már 5 éve. Ha teljes állása lenne akkor is ettol félne... sose aludhatunk együtt mert a szülei nem engedik, neki már 10re otthon kell lennie, mindenre a szüleitől ker engedélyt. Állandóan sír, hogy milyen rossz neki otthon, de mar sajnálni se tudom. Én nagyon szerelmes vagyok belé és nagyon jó ember de kezd ebből elegem lenni. Akkor meg megkapom, hogy nekem csak a külsőségek számítanak....2017. aug. 19. 09:22
1/23 A kérdező kommentje:
Amúgy én 30 éves nő vagyok
2017. aug. 19. 09:22
2/23 anonim válasza:
micsoda gavallér srác, lassan negyven, de 10 -re takarodó, hát ez röhej kérlek szépen, kösz helo
4/23 anonim válasza:
Neeem, en ezt nem akarom elhinni. *sirvavisitas.
5/23 anonim válasza:
"sose aludhatunk együtt mert a szülei nem engedik, neki már 10re otthon kell lennie, mindenre a szüleitől ker engedélyt"
Lehet, hogy "jó ember", de ha 38 éves koráig nem volt képes leválni a köldökzsinórról, a helyedben elgondolkoznék azon, hogy mégis mi a közös jövőképetek - főleg, ha te családot szeretnél.
6/23 A kérdező kommentje:
Na igen, nem tűnik gyereknek , szóval ezt leszámitva felnőtt gondolkodása van úgy is viselkedik , de néha engem is a rohogogorcs kap el mikor mondja, hogy hívta az apja mennie kell haza néha meg ideges leszek a helyzettől és utána én érzem magam gonosznak.
2017. aug. 19. 09:52
7/23 anonim válasza:
38 évesen 10-re kell hazajárnia? Ráadásul a szüleihez.
Nem csak veled van gond hanem a szüleivel is. Szerintük ez normális dolog?
Ha nem akar változtatni, akkor inkább szakits mert ez így nem visz sehova..
9/23 anonim válasza:
Előző vagyok
*vele van gond. Bocsii
10/23 anonim válasza:
Gratulálok a kisbabádhoz. :) Mert akár hiszed, akár nem, ő nem felnőtt hanem anyuci pici fiacskája.
Így akarod a továbbiakban is ezt a kapcsolatot? Mert jobb nem lesz, az is 100%ra biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!