Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ez zavar engem?
Figyelt kérdés
A párom már 38 éves, felnőtt ember, de a szüleivel él. Van diplomája, de nem tud elhelyezkedni. Van állása, de az nem teljes állás. Én dolgozok teljes munkaidőben, jó a fizetésem, mondom , hogy költöztünk össze, nem kellene eltartanom, ő se keres azért annyira keveset, de ő nem akar. Mindig csak a hülye kifogások...hogy mi lesz ha elveszíti a munkáját stb. Ott dolgozik már 5 éve. Ha teljes állása lenne akkor is ettol félne... sose aludhatunk együtt mert a szülei nem engedik, neki már 10re otthon kell lennie, mindenre a szüleitől ker engedélyt. Állandóan sír, hogy milyen rossz neki otthon, de mar sajnálni se tudom. Én nagyon szerelmes vagyok belé és nagyon jó ember de kezd ebből elegem lenni. Akkor meg megkapom, hogy nekem csak a külsőségek számítanak....2017. aug. 19. 09:22
21/23 anonim válasza:
Én is ismertem ilyen pacákot, nem kamu ez, csak végtelenül szomorú. És hiába vagyte szerelmes, egyedül nem tudsz párkapcsolatot fenntartói, család, gyerek dolgokról meg már ne is beszéljünk.
22/23 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek a valaszokkal csak az a helyzet , hogy mikor megismertem akkor én ezt nem tudtam és nem is gondoltam volna róla. Akkor nagyon beleszerettem es mikor megtudtam , hogy otthon lakik az elején kicsitse zavart. Aztan jöttek az ebbol adódó problemak. De annyi szépet éltünk már meg együtt, nehéz elengedni
2017. aug. 19. 19:26
23/23 anonim válasza:
Ugye ez csak vicc? 38 éves, felnőtt férfi, akinek 10- re otthon kell lenie?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!