Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ez zavar engem?
Figyelt kérdés
A párom már 38 éves, felnőtt ember, de a szüleivel él. Van diplomája, de nem tud elhelyezkedni. Van állása, de az nem teljes állás. Én dolgozok teljes munkaidőben, jó a fizetésem, mondom , hogy költöztünk össze, nem kellene eltartanom, ő se keres azért annyira keveset, de ő nem akar. Mindig csak a hülye kifogások...hogy mi lesz ha elveszíti a munkáját stb. Ott dolgozik már 5 éve. Ha teljes állása lenne akkor is ettol félne... sose aludhatunk együtt mert a szülei nem engedik, neki már 10re otthon kell lennie, mindenre a szüleitől ker engedélyt. Állandóan sír, hogy milyen rossz neki otthon, de mar sajnálni se tudom. Én nagyon szerelmes vagyok belé és nagyon jó ember de kezd ebből elegem lenni. Akkor meg megkapom, hogy nekem csak a külsőségek számítanak....2017. aug. 19. 09:22
11/23 anonim válasza:
Nőként ugyqnebbòl csak rosszabb helyzetből tanácsolom menekülj amíg tudsz és szerezz egy FÉRFIT
12/23 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu, a szülei se normálisak de az a legutolsó ami érdekel mivel a páromnak kellett volna már rég a saját lábára állnia. Sajnos bármennyire is szeretem szakítás lesz a vége mert ezt már nem tudom tovább tűrni
2017. aug. 19. 10:52
13/23 anonim válasza:
Hidd el jobban jársz a szakítással.
14/23 anonim válasza:
Normális.
Aki fél kockáztatni, az mindig alacsony szintű életet fog élni, amiben ő maga sem boldog...
Milyen diplomával nem tud egyébként elhelyezkedni? (Mert én attól félek, hogy igazán nem is akar.)
21/L
15/23 anonim válasza:
Lehet, hogy fizikailag felnőtt férfi, de lelkileg gyerek maradt, a mamapiciaranyfia. Most még csak jártok, de így is a szülei irányítják. Semmiféle felelősséget nem kell vállalnia .Családalapításnál megkapnád a drága mamát is, és tuti, semmit sem csinálnálnál jól. Mindent vele beszélne meg. Tapasztalatból beszélek,sajnos.
16/23 anonim válasza:
Azonnal kuka. Nem pazarolnám el az éveimet.
17/23 anonim válasza:
Szerintem ez kamu. :D nekem 18 évesen sem mondtak mar meg hogy mit csináljak, nem hogy 38 évesen :D
18/23 A kérdező kommentje:
Azért, mert neked már 18 evesen se moldják meg , hogy mit csinalhatsz nem feltétlenül van mindenhol így, ami nem normális de ez van sajnos . Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)
2017. aug. 19. 15:38
19/23 anonim válasza:
Normális. Az még csak egy dolog ha valaki otthon lakik, na de az, hogy mindenre engedélyt kell kérni és 10kor lövik a pizsit az gáz. Meg az is problémás, hogy nem akar élni a költözésre adódó lehetőséggel.
20/23 anonim válasza:
Össze sem jönnék ilyen tutyimutyi emberrel :D
Dedó szint, ráadásul neki ez megfelel, hogy az anyja mossa a szaros gatyáját majd' 40 évesen is.
Felejtsd el, és keress FÉRFIT, mert ő nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!