Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lett mérges a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett mérges a barátnőm, ha munka után hazaértem, és mondtam neki hogy takarítsa már ki a bőrcipőm?

Figyelt kérdés

Rendesen ápolja le krémmel, előtte portalanítsa, majd fényességkihozó szivaccsal törölje át.

Durrogott kicsit, de megcsinálta.

Miért kell ezt ennyire felfújni?

2021. nov. 4. 22:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%
A barátnődet mások is látják, vagy csak te?
2021. nov. 5. 07:58
 12/27 anonim ***** válasza:
6%
Mert a mai feminista világban a párkapcsolatokat nem az jellemzi, hogy férfi és nő kölcsönösen segítenek egymásnak, hanem hogy a férfi segít a nőnek.
2021. nov. 5. 07:59
 13/27 anonim ***** válasza:
89%
#12! Ez érdekes, én sokkal több olyan kapcsolatot látok, ahol a pasi nem tud vizet forralni se, és a mosógépet se ismeri fel, ezért második anyucit keres magának. 🤔 de biztos ez így van rendjén, a csúnya feministák meg elrontják ezt a szép konzervatív családképet. Mekkora szemetek!
2021. nov. 5. 08:02
 14/27 anonim ***** válasza:
7%
#13 Nem tudom, te melyik bolygón élsz, de itt a Földön inkább a nőkre jellemző, hogy egymagukban életképtelenek, mind anyagilag, mind a háztartást tekintve. Emiatt olyan kapcsolatokat látok, hogy a férfi végzi az összes házimunkát, és ő fizet szinte mindent.
2021. nov. 5. 08:06
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
#14! Hol látod ezt? Te is képzelődsz, mint a kérdező? Az, hogy nem veszel tudomást a valós világról nem az én bajom.
2021. nov. 5. 08:08
 16/27 anonim ***** válasza:
91%
#14 Hol vannak ezek a férfiak? Átküldhetnéd a számukat priviben. Puszi.
2021. nov. 5. 08:38
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is küldheted.
2021. nov. 5. 08:52
 18/27 anonim ***** válasza:
19%
Körülöttetek is ilyen férfiak hemzsegnek, de nektek feministáknak még ez sem elég. Észre sem veszitek, hogy a férfiak szolgálnak titeket, mert annyira természetes számotokra.
2021. nov. 5. 12:26
 19/27 anonim ***** válasza:
58%
#18 te most viccelsz, a kedves kérdező még a képzeletbeli barátosnőjét is rabszolgamunkára fogta, mert annyira életképtelen, hogy a cipőjét se bírja egyedül kipucolni.
2021. nov. 6. 22:52
 20/27 anonim ***** válasza:
62%

"de nektek feministáknak"

Bogárka, akkor döntsd el, hogy feministák vagyunk vagy egyedül életképtelenek :D

2021. nov. 6. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!