Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez így?Jogos hogy mérges vagyok rá?Mit célszerű tenni?
Párom ma írásban közölte megy máshova melozni és pont oda ahol az exe melozik. Eléggé szarul esik hogy csak így benyögi szerdán már megy tesztet írni. Ellőszőr azért szerintem illőlene személyesen meg beszélni.
PLL: Figyelj kicsim ez és ez van gondolkodtam és....
Végül is egy pár vagyunk azért illő lenne komunikálni is nem csak fejveszve csinálni a dolgokat. És ezen akadtam ki nem beszéli meg velem.
Anno volt szó néz másikat de még vár és nem akar gyárba menni és főleg nem oda ahol az exe melozik. Szoval én ezt már nem értem. Nekem szarul esik h csak így...
Elmondtam neki mind ezt amit ide leírtam.
Jött a sok hablaty h ő mondta da nem azt h oda megy ha nem azt h néz majd másikat.
Bemásolom miket válaszolt és hogy:
Meggondoltam magamat a héten
Ez az én döntésem ennyi,most mondóm
Amúgy akkor akartam szólni ha sikerült a teszt és 100 % hogy megyek
Na ezeket reagálta.
Nekem az fáj h nem beszéli meg velem.
Ami eleve illő lenne extől függetlenűl.
Viszont ha meg nézzük az exet akkor pláne illő lene megbeszélni a párjával ha tényleg szereti.
Mert azt tudja írogatni h szeret.
De nem csak írni kéne ugy is kéne viselkedni.
Az nem fér bele h nem beszéli meg velem.
Én minden szart meg beszélek vele megosztom elmondom.
Még azt is ha valami nem jó épp a kapcsolatunkban vagy hiányolok valamit.
És pont azért h megoldjuk a problémákat.
Komunikáció is kell egy kapcsolatba nem csak a bizalom.
Ő szintén elmondani leűlni meg beszélni a dolgokat.
Nem. Mindig mondtam neki bármi van beszéljük meg.
Nem tiltanám meg neki. Sőt anno még mondtam is neki miért nem megy akkor oda de ockodott tőle h de h is. Szeretem őt és igyekszem támogatni.
De így nehéz főleg még ő bunkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!