Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbánt a párotok,majd ő lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbánt a párotok,majd ő lesz mèrges amiért ezt nehezen emèsztitek meg. Mit tesztek?

Figyelt kérdés

7ève vagyok a párommal. Pár napja sikerült rendesen megbántania, egy olyan dologban amit règebb már többször megbeszèltünk, talált egy kiskaput és kijátszotta a hátam mögött. Mikor rájöttem, először azzal mentegetőzött, hogy nem gondolta, hogy engem ez annyira zavar és hülye volt.

Hajszálon múlott,hogy ne küldjem el és szakitsak, vagy legalább szüneteljünk. Könyörgött, hogy nem akar nélkülem èlni, itt marad stb és megbocsájtottam, mert szeretem ès alapvetően jó a kapcsolatunk.

De én valahogy ha meg is bocsátok, nehezen tudom elfelejteni a dolgot. Sokszor eszembe jut és rossz èrzès, mintha facsarná a lelkem,nem tudok jobb szót.

Ma is odabújtam ès egyáltalán nem veszekedve felhoztam a tèmát és mondtam, hogy többször eszembe jut. Csak egy kis nyugtatásra lett volna szükségem, ő erre még átment pszichopatába. Elkezdett kiabálni, hogy ő már elmagyarázta, nem fogja újra és újra ugyanazt kezdeni, tök jól elvolt èn meg folyton kezdem.

Ti hogy vagytok ezzel? Ki a hibás itt?

26n

2021. febr. 14. 00:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Tök fölösleges a kérdést egyes szám második személyben megfogalmazni, nekem ugyanis ilyen érzelmi intelligenciaszintű ember sose lenne a párom.
2021. febr. 14. 00:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Ugye, hogy jogos volt felőlem az, hogy felhozom a tèmát és beszélgetünk róla, hogy könnyebben megemèsszem, megèrtsem mit miért tett? Ő csak annyit lát, hogy èn ugyanazt szajkózom, holott már megbeszèltük,eltehetnènk a tèmát.
2021. febr. 14. 00:28
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

A leírtak alapján én úgy érzem, hogy a párod a legkevésbé sem tiszteli az érzéseid.

Elárulod, hogy mi volt ez a dolog amivel először megbántott?

2021. febr. 14. 00:40
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
Megcsalt?
2021. febr. 14. 00:42
 5/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
93%
Figyi, kérdező. Kérlek fejtsd ki, mi az a dolog! Látatlanban szerintem pontos választ senki nem tud adni.
2021. febr. 14. 01:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igy nem derul ki, mirol is van szo, es az termeszetes, hogy a sajat partodon allsz. Lehet, hogy joggal, de az informaciok alapjan lehetne forditva is.
2021. febr. 14. 01:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Te kapcsolatfüggő vagy, kérdező?
2021. febr. 14. 02:44
 8/14 anonim ***** válasza:
49%
Hat en dobnam. Ez jatszmazas, erzelmi zsarolassal fuszerezve
2021. febr. 14. 06:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon vágysz a saját visszaigazolásodra, de ez nagyban függ attól, hogy miről is volt szó: valami bagatell, vagy valami komoly dolog?
2021. febr. 14. 06:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen (volt). Ha valami nem tetszik amit csinál, akkor nem kompromisszumot keresünk, vagy megbeszéljük miért csinálja, hátha megértem, hanem annyit mond "akkor nem csinálom" és csinálja tovább. Aztán ha felhozom, akkor azt mondja, hogy már megbeszéltük.

Egyszer leültem vele komolyan beszélgetni, hogy mindegy mi a téma, attól hogy beszélünk valamiről, az nem azt jelenti, hogy meg is beszéltük. Ahhoz kéne megoldás is, nem csak felhozni a dolgot és félbehagyni. Azóta jobb a helyzet, de még mindig nekem kell lassan végigrágni a témát.

7 éve vagytok együtt, ha nem is legelső szerelem, elég korán kezdődött komoly kapcsolatnak. Ilyenkor az embernek van egy megszokott stílusa és nehéz leszoktatni arról, hogy hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban. Tudom, mert mi is így vagyunk. Ha esetleg fogékonyak vagytok rá, olvassatok könyvet a jó kapcsolatokról, hátha vannak benne olyan dolgok, amiket tudtok alkalmazni. Nekem ez is segített kicsit jobban megérteni a férfiak nézőpontját. (Na nem a vitában, de másban igen.)

2021. febr. 14. 09:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!