Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom mindent "kényszernek"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mindent "kényszernek" él meg ami nem szex. Szakitsak?

Figyelt kérdés

Egyszeruen nem lehet vele járni.

Ő csak a csaladjához vinne engem meg bolt meg neha seta vagy kocsikázás, spontan futunk haverokkal is csak össze. Alapvetoen szex csak es 4 fal az egész vele.

En ha viszont beavatnám az életembe, azaz hívnám családhoz meloba, hozzam segiteni, barataimmal lenni, programokra, stb, az tűnt fel, hogy mindent kiszámol, hogy hánytól hányig vagyunk itt vagy ott, aztan ő megy anyujahoz ebédelni, vagy akármi, a velem levő időt folyamatosan ütemezi, beosztja, vagy pl elfocizik tesommal kb 20 percet, de tisztára olyan érzés, mintha nem örömmel tenné azt se, csak formularitasbol hogy na ez is megvolt, inkabb megy haza, majd este menjek át.

Mindenféle velem/nalam/az életemben töltött esemény neki mintha beütemezett "muszájkör" lenne csak, vagy formuláris "kín", mintha mindenhol azt várná mikor léphet már le.

Így nemigen hívom, viszem magammal sehova. Elmegyek en egyedul orvoshoz is, shoppingolni is, megoldom egyedul a munkahelyi terveim azaz nem osztom meg vele már azt sem, hogy másikra is megyek interjura, es teljesen nelkule csinálok mindent a kis alberletemet ujitgatva, stb, mintha nem is lenne barátom.

Valahogy nem kapcsilodik az eletemhez szinte mindenem a csaladdal es baratokkal tudom megbeszélni is lassan. Meg a család segít a felujitasban is, ő csak "beleülne a készbe".

Es ha mondom neki ezeket hogy olyan mintha szexkapcsolatra vebne, meg sehova nem kapcsolodik be magatol kimondottan külön hívni kell es Megkérni arra hogy tartson velem magatol meg se mozdulna semmit nem igényel az életembol, akkor visszael az olyanokkal, hogy de tesoddal is fociztam pl. (Amit kvazi alig bírt ki nemis örömmel tette.meg igy beosztva, hogy 20 perc)Miert mondok ilyeneket.

Olyan mint egy introvert, csak megse, azaz millio haverja spanja van mindenkire nyitott, kivancsi is akik az ő körei vagy a haverjának a csajai, ja a nőkre meg van esze, hogy őket lesegesse meg nyomozzon utánuk a neten ki hol mit csinal stb.

Es ma ott tartunk hogy szinte már semmit nem vagyunk egyutt csak 4 fal meg szex.

A heten szabin voltam es csak szexre hivott át ha van pár órám!

Hát nem mentem át!

Erre feltételezi, hogy csalom, hogy nem kell a szex ujabban.

Es amikor elmondom neki hogy egesz héten lesz.r nem is kívánom a szexet, akkor meg ignoral nem valaszol addig mig bajom van, csak akkor ha jokedvu uziket írok mint akinek semmi baja, akkor kontaktol csak.

#4 fal
2021. okt. 29. 08:07
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
97%
Ez nem párkapcsolat. Szexkapcsolat, némi kötelező családi pofavizittel.
2021. okt. 29. 09:02
 22/58 anonim ***** válasza:
96%

Olyan párkapcsolatban élsz, ami neked rossz, azért maradsz vele, mert mással ugyanilyen rideg lenne? Mi értelme vele lenned?

Hogyha valakit nem érdekli a boldogságot, meghallgasson, tervezzen veled, az nem párkapcsolat. Szexkapcsolatban éltek.

2021. okt. 29. 09:11
 23/58 anonim ***** válasza:
93%

Ismerős a stílusod és panaszkodás is.

Egyértelmű, hogy nem fog változni semmi, és az is, hogy te nem szakítasz, inkább évekig várod a csodát.

Mit szeretnél? Megváltoztatni? Nem fog menni. Ő ilyen. Fogadd el! De akkor csendben, panasz nélkül, elvégre a te döntésed, hogy vele maradsz.

Nem tetszik? Szakíts, és keress olyat, akivel természetesen, magától jön az, hogy szívesen tölt időt veled. De nem kell hozzá hónapokig siránkozni, egy mondattal lezárod, lépsz tovább, és legközelebb okosabban választasz.

De neked egyik megoldás sem jó. Úgyhogy igazából te egészen pontosan ilyen partnerre vágysz, mert az a célod, hogy folyamatosan tudj hisztizni és panaszkodni. Sok boldogságot! Megérdemled.

2021. okt. 29. 09:12
 24/58 A kérdező kommentje:

De ha keresek mást még én leszek a hibás meg a sz.r, ő meg a szent hű monogám kitarto normális.

Néha azon ia balhezott mikor pl fagyiztunk es en ennel tobbre vágytam vele akkor es ott azaz menni még valahova vagy akármi, hogy miert nem tudok en helyben üoni vele csak es lesni ki csak a fejembol meg beszélgetni csak, miert kell nekem plusz inger folyton.

Amire velem itt közölték a gyk n hogy valszeg en hiperaktiv vagyok. Mikor kiirtam hogy tenyleg en miert nem tudok egyhelyben ülni mint valami nyugdíjasok a párommal?

2021. okt. 29. 09:19
 25/58 A kérdező kommentje:
Tenyleg olyan kb az életunk mintha egy hiper összekerült volna egy nyuggerrel😭
2021. okt. 29. 09:21
 26/58 anonim ***** válasza:
94%

"De ha keresek mást még én leszek a hibás meg a sz.r, ő meg a szent hű monogám kitarto normális."

Miért érdekelne ennyire az ex-szexpartnered véleménye?

2021. okt. 29. 09:30
 27/58 anonim ***** válasza:
100%

#25: Nem hiperaktív vagy, hanem végtelenül buta és hisztis.

Ezerszer leírtuk: nem illetek össze. Ezen mit nem tudsz felfogni?

Mint egy hároméves. Jujj, mit szól óvónéni, ha szakítasz, te leszel a rossz. Jó, akkor legyél te a hülye, és szenvedj vele évekig.

2021. okt. 29. 09:31
 28/58 A kérdező kommentje:
De jóember, csak ilyen idegesitő, hogy kínlódik a társadalmi kapcsolatokban.
2021. okt. 29. 09:39
 29/58 anonim ***** válasza:
100%

És attól majd megváltozik, hogy itt sírsz miatta rendszeresen?

2021. okt. 29. 09:42
 30/58 anonim ***** válasza:
80%

Minek jöttél ide?

Mert úgy látszik, hogy ránk önteni a sérelmeidet, figyelmen kívül hagyni a segítő, reális, értelmes vàlaszokat, és önigazolást keresni, hogy ez van, hátha megváltozik, de ha nem, az se baj, mert mással is egy patkàny lenne.

Elárulom:sosem leszel ebben boldog, most is ezért vagy itt siránkozni.

Ő megváltozni nem fog, mert igen, ő egy nyomorult. De ettől te nem leszel boldog, mi pedig nem fogjuk ezt helyeselni, mert ez egy katasztrófa egyértelműen, ès ennél csak jobban járhatsz.

Nekem is volt exem, aki mindenkivel patkàny volt. Vigasztalt ez? Nem. Kihajítottam. Pont. Nincs ezen mit magyarázni. Hiába tolod a sirámaidat itt oldalakon keresztül. Nem fogsz önigazolást kapni. Mindenkitől ugyanazt fogod kapni:szakíts!

Ha nem, akkor meg ostoba vagy és megérdemled.

2021. okt. 29. 09:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!