Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom mindent "kényszernek"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mindent "kényszernek" él meg ami nem szex. Szakitsak?

Figyelt kérdés

Egyszeruen nem lehet vele járni.

Ő csak a csaladjához vinne engem meg bolt meg neha seta vagy kocsikázás, spontan futunk haverokkal is csak össze. Alapvetoen szex csak es 4 fal az egész vele.

En ha viszont beavatnám az életembe, azaz hívnám családhoz meloba, hozzam segiteni, barataimmal lenni, programokra, stb, az tűnt fel, hogy mindent kiszámol, hogy hánytól hányig vagyunk itt vagy ott, aztan ő megy anyujahoz ebédelni, vagy akármi, a velem levő időt folyamatosan ütemezi, beosztja, vagy pl elfocizik tesommal kb 20 percet, de tisztára olyan érzés, mintha nem örömmel tenné azt se, csak formularitasbol hogy na ez is megvolt, inkabb megy haza, majd este menjek át.

Mindenféle velem/nalam/az életemben töltött esemény neki mintha beütemezett "muszájkör" lenne csak, vagy formuláris "kín", mintha mindenhol azt várná mikor léphet már le.

Így nemigen hívom, viszem magammal sehova. Elmegyek en egyedul orvoshoz is, shoppingolni is, megoldom egyedul a munkahelyi terveim azaz nem osztom meg vele már azt sem, hogy másikra is megyek interjura, es teljesen nelkule csinálok mindent a kis alberletemet ujitgatva, stb, mintha nem is lenne barátom.

Valahogy nem kapcsilodik az eletemhez szinte mindenem a csaladdal es baratokkal tudom megbeszélni is lassan. Meg a család segít a felujitasban is, ő csak "beleülne a készbe".

Es ha mondom neki ezeket hogy olyan mintha szexkapcsolatra vebne, meg sehova nem kapcsolodik be magatol kimondottan külön hívni kell es Megkérni arra hogy tartson velem magatol meg se mozdulna semmit nem igényel az életembol, akkor visszael az olyanokkal, hogy de tesoddal is fociztam pl. (Amit kvazi alig bírt ki nemis örömmel tette.meg igy beosztva, hogy 20 perc)Miert mondok ilyeneket.

Olyan mint egy introvert, csak megse, azaz millio haverja spanja van mindenkire nyitott, kivancsi is akik az ő körei vagy a haverjának a csajai, ja a nőkre meg van esze, hogy őket lesegesse meg nyomozzon utánuk a neten ki hol mit csinal stb.

Es ma ott tartunk hogy szinte már semmit nem vagyunk egyutt csak 4 fal meg szex.

A heten szabin voltam es csak szexre hivott át ha van pár órám!

Hát nem mentem át!

Erre feltételezi, hogy csalom, hogy nem kell a szex ujabban.

Es amikor elmondom neki hogy egesz héten lesz.r nem is kívánom a szexet, akkor meg ignoral nem valaszol addig mig bajom van, csak akkor ha jokedvu uziket írok mint akinek semmi baja, akkor kontaktol csak.

#4 fal
2021. okt. 29. 08:07
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:

9# en vagyok aki jott neki már bocs.

Más nőnek is van csaladja etc

2021. okt. 29. 08:25
 12/58 A kérdező kommentje:

Igen 3# ilyennek tűnik nekem ia mintha a szex körüli kötelező körnek venne mindent!

De ilyen a habitusa.

Mintha introvert lenne teljesen.

Olyan idegesítő. Hogy kepzeli hogy egész héten nincs velem aztan majd átmegyek hozzá?

Es most csendben várja hogy mikor megyek át!mikor gondolom meg magam. Jön a hétvége is.

Ha meg sértve érzem magam es nem megyek át,(tenyleg a szexet se kívánom igy nem vibrátot kell nekem..),akkor letudja azzal hogy majd elmulik a hisztim

2021. okt. 29. 08:30
 13/58 anonim ***** válasza:
100%
Szóval szerinted ez egy párkapcsolat lenne?
2021. okt. 29. 08:32
 14/58 A kérdező kommentje:

Neki ez az. Nem erti mi a bajom.

Egyik nap pl Eljon velem shoppingolni aztan ebéd náluk vagy akarhol, aztan elvisz haza, mert már meg nekem mennem kell mert pl.mondjuk en segitek vmit tesomnak.

Eszebe nem jutna az, hogy ő is jonne velem..

Ha hívnám mrg ez van hogy letudja akkor azt is formularitasbol.

Mintha nem lenne "jelen".

Neki ez kaocsolat igy. Mégcsak nem is erti mi a bajom!

Meg olyanokkal is támadni szokott hogy az embereknek nem kell 24 egyutt lenni akkor se ha párok vagy egyutt élnek. Mindenkinek van attol saját élete.

Nem fogja fel azt, ami itt de érdekes, hogy mindenki másnak mégis lejön, hogy mi a bajom.

2021. okt. 29. 08:37
 15/58 A kérdező kommentje:
Neki le se jön az hogy mi a bajom.
2021. okt. 29. 08:38
 16/58 anonim ***** válasza:
100%

Akkor válaszolok én is, mert látom az introvertáltságra van fogva. Megsúgom: NEM.

Introvertált vagyok, de ennek ehhez semmi köze. Ha a párom elvisz a családjához/barátaihoz, bár feszengek, lassan nyílok meg, furcsa a helyzet, de ilyeneket nem csinálok. Az introvertáltak nem szocfóbok, de a "párod" se az. Egyik se. Egyszerűen pofátlan paraszt, aki kekszelni használ, de amúgy nem kellesz neki.

Programot lehet tervezni elhagyatott, természeti övezetben. Vagy este, mikor már nincsenek tömegek. Vagy tipikusan olyan beülős helyre, ahová nem járnak annyian. Vagy könyvtár, múzeum, kilátók, stb stb. Mind mondhatni "néptelen szórakozás". Csak tudod, mivel ő nem intro, csak görény, így ezeket sem teljesíti.

2021. okt. 29. 08:39
 17/58 anonim ***** válasza:
97%
Ez egy reménytelen kapcsolat egy érzelmileg sivár emberrel. A szeretetnek nincs nyoma sem benne. S nyilvánvaló, hogy nincs reális esély sem a változásra. Vagy felvállalod, hogy ebben a helyzetben fogsz megöregedni, vagy szakítasz. Nincs harmadik lehetőség.
2021. okt. 29. 08:43
 18/58 anonim ***** válasza:
93%

Dehogy párkapcsolat ez neki. 🤣Sosem volt az. Ne legyél már ennyire naiv. Szexpartner vagy, akit kénye-kedve szerint használ. Az egy dolog, hogy neked miket magyaráz. Tudja ő nagyon jól, hogy mire is kellesz neki az első perctől kezdve. Az első válaszomban le is írtam, de hát ugye én nem értek hozzá..... Abszolút de nem érdekli az életed, csak a saját élete. Anyuciéknak meg jó vagy mutogatni időnként, de ettől ez még nem lesz rendes kapcsolat. Időnként meghúz, szüleidre rávigyorog néha, hogy ne keltsen bennük se gyanút, hogy a kislányuk csak ideig-óráig lesz képben. A pasid nagyon is rafkós. Csak szólok.

2021. okt. 29. 08:49
 19/58 A kérdező kommentje:

Tenyleg ha szüleihez kell menni segítenie, azt ugyanigy csinalja. Hogy megcsinalom már, elvégre család. Semmi kedve, de megteszi.

Viszont ha hagyom azt hogy akkor ő pörgesse a dolgokat, azaz nem "ráncigálom" magammal, hanem na nézzuk azt őt mi élteti hobby velem, vagy velem(csak ugy mint egy nővel)programok, "törzshelyek", vagy mit csinalna ő egy nővel vagy en mihez kapcsolodhatnék az életébe, azaz meghagyom neki az iranyitast hogy akkor en tars vagyok részese bárminek ami eszébe jut amit szeretne ami neki izgalmas, az egy bazi nagy semmi a szexen kivul.

Nem igényel egy nővel egy mozit, egy sportot pl egyutt edzés jógázás vagy bármi, egy egyutt főzést, amblokk társprogramokat, semmit.

Amikor a vágyairol beszél az teljesen ego.pl kipróbálná a bungi jumpingot(ha jol irtam),meg menne amerikaba nyaralni(ott él egy gyerekkortol kezdve haverja es hozzá es a haver miatt), mind olyan dolgai hobbyjai vannak meg ami neki az élet "sója", amihez nő nem is kell. Mind "egyedüli"/ego program csak.

En persze vállalnám hogy inkabb járok olyannal aki VELEM evez az életben, mint olyannal akinek minden formularitás csak, de nekem ő van. Es ez.

És mikor elmondtam neki arra, hogy ő azt mondja hogy nekem kell szolni hívni őt akkor ő jön, ne en hibaztassam őt ha en nem szolok, erre elmondtam azt, hogy engem baromira idegesit hogy neki mindenre kulon kérvényt kell joforman benyujtanom, mert magatol eszébe nem jutna pl hogy eljon velem orvoshoz vagy bármi, ezen(a kifejezésen) ugy megsértődött valamiert, hogy joformán balhé lett belőle! Vérig sértve érezte magát.

2021. okt. 29. 08:56
 20/58 A kérdező kommentje:

17 mas novel is ilyen lenne!

Hatalmas szerelemmel indult a részéről! Es nagyon megbecsul olyan ertelemben hogy nem kell neki más se. Ezekrol már beszeltunk!!!

Nem velem mint nővel van baja!

Más nőt le se sz.rna.

2021. okt. 29. 08:57
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!