Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak azért kezdtem el érdekelni, mert megtudta, hogy van pénzünk?
A 2010/2011-es tanévet új iskolában, új osztályban kezdtem. 3.-os vagyok, és azért mentem át ebbe a suliba, mert szeretnék egy nevesebb iskolában érettségizni. És akkor jöjjön a lényeg: szemet is szúrt nekem egy szép lány, gondoltam, nem lehet belőle bajom, ha elhívom valahová. Suli után megszólítottam, a barátnőjével várták a buszt. Meg akartam hívni pizzázni meg meginni valamit, de azt mondta, hogy bocsi, de mindjárt itt a buszunk, majd máskor. Mondtam, hogy oké, és elindultam hazafelé. De hallottam, ahogy kuncogott a barátnőjével és én úgy gondolom, hogy rajtam. :S
Aztán ma kocsival mentem iskolába. Szünteben megláták a kocsikulcsot és egyből én lettem a sztár...hogy húú mutasd meg, melyik az...az előtt hozzám sem szólt egyik sem. :S És hírtlen a kiszemelt lányt is elkezdtem érdekelni. Hogy bepótolhatnánk, a tegnapit... Egyből levágtam, hogy csak a kocsim miatt kedveltek meg, úgyhogy azt mondtam neki, hogy ma nem érek rá. Hülyeséget csnáltam? :S De akkor, ott úgy éreztem, hogy csak a kocsim miatt mondja ezt és én nem akarom azt, hogy csak azért kedveljenek, mert van egy autóm. Mit tanácsoltok? Mert tényleg nagyon tetszik ez a lány, és nagyon örülnék, ha több lenne köztünk az osztálytársi viszonynál, de ha csak a kocsim meg a pénz érdekli, akkor sztornó az egész. :S
"érzem, hogy ő más, mint a többi lány. Ilyet még egyetlen lánynál sem éreztem eddig."
ha szerelmes vagy, mindig ez van. mindig azt hiszed, hogy az a lány más, mint a többi. de igazából ennek nagyon kicsi a valószínűsége. a szerelem vak, így most Te csak a jót látod a lányból. jó, nem egészen, mert azért valami motoszkált, hogy csak a lóvé a lényeg, ha az autóra beizgult.
egyébként tényleg, ha tetszik, hívd el, járj vele. csak aztán tényleg ne nagyon verd el a szüleid pénzét a csajra, mert szerintem ne. meg ne lepődj meg, ha mondjuk feltűnik billgéc fia, aztán majd vele akar utána járni a csaj, mert neki még több pénze van, mint Neked. oké, az is benne van a pakliban, hogy nem a pénzed kell neki, és tényleg más, mint a többi, mert létezik ilyen lány, csak hát nagyon ritka, de a történeted alapján ez a lány nem tartozik ezen ritka csoportba, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!