Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtudta hogy átverem és most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudta hogy átverem és most nagyon haragszik hogy béküljek ki vele?

Figyelt kérdés
megtudta hogy fészbukon más fiukkal is beszélgetek, ő rájött és ott akar hagyni de én szeretem és ez az egész cs annak a következménye volt hogy nem törödött velem szeretethiányom volt és egy pótlék kellett aki megvigasztal stb sajnos. mit tegyek?hogy oldjam meg
2011. szept. 13. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

kajak az olvastam, hogy "Megtudta, hogy rávertem(...)"

ribanc vagy (vagy olyasmi), beszéld meg vele, hogy mi a bajod

2011. szept. 13. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Engedd hogy dupla anált csináljatok a haverjával.Az az igazi élmény.Mindenkinek ki kell próbálnia egyszer.
2011. szept. 13. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

"Megtudta hogy átverem"

"de én szeretem"

Most akkor mi van? Tényleg szereted, ha átvered?

Mert nem hiszem...

16/L

2011. szept. 13. 14:52
 4/9 A kérdező kommentje:
de ő is átvert
2011. szept. 13. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

A nőket ne próbáld meg megérteni mert úgyse fogod tudni,de vitatkozni se állj le velük mert nemfog sikerülni.

Tapasztalat..

2011. szept. 13. 14:57
 6/9 A kérdező kommentje:

légyszi értelmes választ is, nem írtam le túl részletesen:(

nem törödik velem az utóbbi időben, csak a haverokkal való csavargás az a legfontosabb, egy héten 5 napig folyamatosan iszik meg meg is mondta h nem szeret fészen kirakta hogy egyedülálló stb, mindig szekál vmivel. azonban megtudta hogy beszélgetek fiukkal de ezt azért csináltam hogy törődést kapjak eszem ágába se lett volna találkozni velük, csak vágytam vkire ha már a barátom nem foglalkozott velem de őt sose tudom h hol van mit csinál nem mondja el kivel van ha kérdezem is titkolózik bezzeg most neki áll feljebb, bár azt mondta megváltozik mert tudja hogy bánt kibékültünk megbeszéltük a dolgokat de én huztam a rövidebbet hogy ez kiderült és szakítani akar velem

2011. szept. 13. 15:19
 7/9 napietus ***** válasza:

a pasi egy bunkó, plusz alkesz is. örülj hogy szabadulsz tőle.

mi az, hogy már az is baj, ha másokkal beszélgetsz? első néhány válaszoló elgondolkodott, miért is ribancozza a kérdezőt????

2011. szept. 13. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire elhanyagol téged, és nem foglalkozik veled, akkor szinte biztos, hogy már nem szeret, és előbb-utóbb amúgy is elhagyott volna. Ezzel most csak adtál neki egy remek indokot, amire ráfoghatja, hogy emiatt dob ki, de hidd el, hogyha ennyire nem figyel rád, akkor mindenképpen kidobott volna.
2011. szept. 13. 15:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha szeret megbocsájt..Tudom milyen érzés ez..És ez nem átverés különben sem..:S Ez különben is az Ő hibája..Ha nem ért meg..hagyd rá..Beszélgetni meg amúgy sem bűn..Biztos ő is beszélget lányokkal..azért mert nem mondja az még lehet úgy..a férfiak am is hajlamosabbak rá:SPff:/
2011. okt. 12. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!