Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudta hogy átverem és most nagyon haragszik hogy béküljek ki vele?
kajak az olvastam, hogy "Megtudta, hogy rávertem(...)"
ribanc vagy (vagy olyasmi), beszéld meg vele, hogy mi a bajod
"Megtudta hogy átverem"
"de én szeretem"
Most akkor mi van? Tényleg szereted, ha átvered?
Mert nem hiszem...
16/L
A nőket ne próbáld meg megérteni mert úgyse fogod tudni,de vitatkozni se állj le velük mert nemfog sikerülni.
Tapasztalat..
légyszi értelmes választ is, nem írtam le túl részletesen:(
nem törödik velem az utóbbi időben, csak a haverokkal való csavargás az a legfontosabb, egy héten 5 napig folyamatosan iszik meg meg is mondta h nem szeret fészen kirakta hogy egyedülálló stb, mindig szekál vmivel. azonban megtudta hogy beszélgetek fiukkal de ezt azért csináltam hogy törődést kapjak eszem ágába se lett volna találkozni velük, csak vágytam vkire ha már a barátom nem foglalkozott velem de őt sose tudom h hol van mit csinál nem mondja el kivel van ha kérdezem is titkolózik bezzeg most neki áll feljebb, bár azt mondta megváltozik mert tudja hogy bánt kibékültünk megbeszéltük a dolgokat de én huztam a rövidebbet hogy ez kiderült és szakítani akar velem
a pasi egy bunkó, plusz alkesz is. örülj hogy szabadulsz tőle.
mi az, hogy már az is baj, ha másokkal beszélgetsz? első néhány válaszoló elgondolkodott, miért is ribancozza a kérdezőt????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!