Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan oldjuk meg az anyagiakat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjuk meg az anyagiakat?

Figyelt kérdés

A párom néha eljön hozzám sajnos ritkán tudunk találkozni mert távol lakik.

Ilyenkor vendégül látom nem sajnálom tőle meg neki is pénzbe kerül az utazás, de így is töredéke az amit rá költök.

Őszintén szólva nekem ez megterhelő. De milyen már hogy vendég és elkérjem az árát?

Nem garasoskodok de néha jól esne ha fizetne egy ebédet végülis péntek délutántól vasárnap estig itt lakik.

Hogy mondjam meg neki?

2021. okt. 19. 08:50
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
41%
40: nem mindegy ? A punci pénzbe kerül ha ez az ára akkor ez az ára :):):)
2021. okt. 19. 12:56
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlen nem volt eddig komoly kapcsolata a pasinak.
2021. okt. 19. 12:58
 43/48 anonim ***** válasza:
49%
#41 lehet hogy te árulod a sajátos de nem mindenki prosti.
2021. okt. 19. 13:01
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy akarsz hosszabb távra tervezni, ha ennyit nem tudsz megbeszélni. Amúgy, mit értesz hosszabb távon, hogy továbbra is elutazgat oda hétvégén? Mert ha ezt nem tudod kommunikálni, ő meg nem érzi úgy, hogy kaját is kéne néha venni, nem sokra fogtok jutni.
2021. okt. 19. 13:09
 45/48 anonim ***** válasza:
13%
Mondjuk amilyen drága a vonat jegy vagy akár a benzin nemhiszem h többet megeszik 2 nap alatt hacsak nem. Bélpkolos
2021. okt. 19. 13:35
 46/48 anonim ***** válasza:
47%
Mielőtt megy hozzàd, írj neki egy listàt hogy miket hozzon a boltból, és tedd hozzà hogy kicsit meg vagy szorulva anyagilag.
2021. okt. 19. 14:46
 47/48 anonim ***** válasza:
0%

Aki lepontozott megírja miért ?

Egy rövidebb út is oda vissza 5-10 ezer Ft. Ettől többet nemhiszem, hogy megeszik ha nem belpoklos.

Meg lehet olcsóbb ételeket is főzni nem muszáj húst hússal. Reggelire meg mondjuk 2 szelet kenyér csak jut neki…..

2021. okt. 19. 15:08
 48/48 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk viszonylag kis fogyasztású autónk van és egy 50 kilométeres út 2500 Ft. Szóval én se hiszem hogy többet eszik mint amennyit elkolt utazásra. De úgy tűnik ezt már sose tudjuk meg mert a kérdező erre nem válaszol.
2021. okt. 19. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!