Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is felhoztátok volna az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is felhoztátok volna az anyagiakat?

Figyelt kérdés
Más szemeteszsákot vettem, megjegyezte a barátom milyen rossz minőségű. Mondtam ilyen volt csak a boltban. Ő meg hogy azt ő vette. Azt hitte mindig ő. Mondtam sose vett olyat. Ő erre: pedig havi 50.ezret költök mikor elmegyünk vásárolni. Ez rosszul esett nekem. Főleg mert nem is költ annyit. Ő többet eszik. Régen is voltunk együtt bevásárolni. Minden nap hozoki valamit, a szüleim is küldenek neki mindig valami kaját. Ő meg volt hogy kidobta a kutyának, azt se tettem szóvá neki. Meg hozzám vágta milyen negatív vagyok, sokat költ, múlt hétvégén is. Miközben én, anyukája főzünk neki. Rosszul esett hogy ezt mondta. Fiúk, ti is mondanátok ilyet a barátnőiteknek?
2016. ápr. 2. 09:22
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom, te nem dolgozol. Ezért vágja a fejedhez ezeket. Menjél dolgozni és megoldódik a gondotok.
2016. ápr. 2. 09:26
 2/10 A kérdező kommentje:
De igen dolgozom.
2016. ápr. 2. 09:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Sztem csak paraszt volt, szóval jogos a sértődöttséged, ha nem viszed túlzásba.

Ha vannak a háttérben elrendezetlen anyagi kérdések, akkor folyton ez lesz.

Nyissatok egy közös számlát és utaljatok rá mindketten vmi egyforma összeget havonta. Úgyis te vagy a háztartás fenntartója, te vásárolja azzal a bankkártyával. Kész, megoldva.

2016. ápr. 2. 09:30
 4/10 anonim ***** válasza:
54%

Jesszus, egy h..lye szemetzsákból kerekedett ekkora vita? Komolyan, az emberek is jómódjukban h..lyülnek meg.

Ez a srác nem normális. Viszont túlozni azt tud, meg vagtalkozni butaságokkal.

Kérdés: egy ilyen ember mellett képzeled el a jövődet?

Nőként mondom neked, hogy ez így nem lesz jó. Tudni kéne értelmes felnőtt ember módjára viselkedni. Ő csak egy nagy gyerek.

Nem hoznám fel az anyagiakat, ilyenért meg... inkább hagyjuk.

2016. ápr. 2. 09:32
 5/10 anonim ***** válasza:
* bocsi, a srác helyett csajt akartam írni, csak siettem.
2016. ápr. 2. 09:33
 6/10 anonim ***** válasza:

ok: még értelmezni se tudok, te vagy a csaj, és ő a srác. akkor jól írtam. :D

bocsi.

2016. ápr. 2. 09:35
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

4-5-6

Nőként nem érzed úgy, hogy elhamarkodott döntés volna egy qrva szemeteszsák miatt egyből válásra biztatni egy nőtársadat?

Tényleg, csak érdekelne, mert fura ez a dobjuk el a pasit attitűd. Pontosabban az a bajom, hogy ha te ennyire hamar lemondanál rólunk, ám legyen, de ha elmúltál 40, mi lesz egész pontosan az érved, mikor majd az akkori pasid le akar cserélni egy feszes mellűre?

Gondolom addigra elsajátítod a "türelmesség" elveit...

2016. ápr. 2. 09:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Gondolom nem a szemeteszsák volt a probléma, csak ez hozta ki, ez volt az a bizonyos utolsó csepp...

Minden más oké a kapcsolatban?

2016. ápr. 2. 09:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Az egy igazán jó kapcsolat, ahol már azon megy a vita, hogy ki eszik többet, és ki kerül többe a költségvetésnek
2016. ápr. 2. 09:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak ismételni tudom az előttem szólóakat, ez csak a pont volt az i-re. Egy harmonikusan működő kapcsolatban nem borul ki az ember csak azért, mert uram bocsá, most véletlenül rosszabb minőségű szemeteszsák lett véve és erre fel rázúdítja az összes eddigi problémáját a másikra. Meg azt felhozni, hogy pedig ennyit és ennyit költött.

Mindenki hibázik, de hogy ebből a bolhából ekkora elefánt lett, annak biztosan voltak előzményei.

Koromat tekintve 25 vagyok és egy 3 éves boldog párkapcsolatom van. Ismerem a párom, és nem fog jelentet rendezni azért, mert pl. egyszer ilyen történt, mint a kérdezővel.

Egy kapcsolatban jó lenne mindig mindenről beszélgetni és ha problémája van a másiknak, akkor azonnal közölni vele és nem utólag csőstűl rázúdítani a másikra, mert eddig lusta volt elmondani neki. Csak egy ilyen pici dologból akkor lesz ekkora vita, ha a felek nem kommunikálnak egymással, és a sérelmeket nem beszélik meg, csak magukban hordozzák, aztán később robban ez mint a bomba.

2016. ápr. 2. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!