Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, ti hogy oldjátok meg az anyagiakat?
Engem már régen nem érint...
De ami nekem evidens:
1. Ha van útiköltség, annak költsége azé, aki utazik, a kaja meg miegymás ahol épp vagyunk, azé.
2. Egyforma időszak legyen kb mindkét félnél eltöltve. Ha ez nem működik, ha mindig ugyanannál a félnél van a tali, akkor pedig a költségeket illik megosztani, amennyiben a srácnál van a tali.
3. Ha a nőnél van a rendszeres együttlét, akkor a költségeket állja a nő! Amikor meg mennek valahová, ott fizessen a férfi, akkor egálban vannak.
Hát 20 km-re élünk egymástól, de nem hiszem hogy 16 évesen össze akarnánk költözni és nem nevezném távkapcsolatnak, mert csak hétvégén tudunk találkozni az iskola miatt...:)
Én is úgy gondoltam, hogy kaja, mozi, esetleg péntek esti sörözés, akinél vagyunk, az fizetne...Köszönöm a normális válaszokat.
#3as
És ha a nőnél van a rendszeres együttlét, de nem mennek sehova, vagy ha mennek, akkor is a nő fizet? És ha ezt megemlíti a sokadik alkalom után, akkor az a válasz, hogy "és hawaiira ne vigyelek?" És ha szólok, hogy egyszer én is csak annyival akarok foglalkozni, hogy felülök a vonatra, odamegyek, aztán ha itt az idő, hazajövök...akkor hatalmas elvárásaim vannak.
Erről mi a vélemény?
OK, bocsi, ez a lehetőség tényleg kimaradt... valahogy eszembe sem jutott, hogy egy fiatal pár soha nem mozdul ki...
Evidens: ha mindig a nőnél vannak, de soha sehova nem mennek, akkor feles...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!