Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan oldjuk meg az anyagiakat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjuk meg az anyagiakat?

Figyelt kérdés

A párom néha eljön hozzám sajnos ritkán tudunk találkozni mert távol lakik.

Ilyenkor vendégül látom nem sajnálom tőle meg neki is pénzbe kerül az utazás, de így is töredéke az amit rá költök.

Őszintén szólva nekem ez megterhelő. De milyen már hogy vendég és elkérjem az árát?

Nem garasoskodok de néha jól esne ha fizetne egy ebédet végülis péntek délutántól vasárnap estig itt lakik.

Hogy mondjam meg neki?

2021. okt. 19. 08:50
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mindenképp szólj neki, hogy neked ez nem fér bele. Ezek szerint egy egyedülálló anya vagy és egy felnőtt hapsit táplálsz, fürdetsz, lakatsz minden hétvégén. Ez nagyon sok pénzt. Finanszírozza.
2021. okt. 19. 11:25
 32/48 anonim ***** válasza:
10%
Nem tudom, én 50 évesen azért fizetnék ennyit egy 8 évvel fiatalabb jó pasiért, ha jó az ágyban és nyújt némi társaságot. Szerintem ő is csak ezért jár fel, mert megéri neki. Egy 30as nőért biztos kezét làbát törné, te tudid hogy milyen lehetőségeid vannak férfit találni. Egy 60 éves pali is elvárja a kiszolgàlást...
2021. okt. 19. 11:27
 33/48 A kérdező kommentje:

32# Köszi, de tíz évvel fiatalabbnak nézek ki ő meg pont ennyivel idősebbnek arról nem is beszélve hogy nem volt még kapcsolata szóval eddig se törte magát senkiért. Válogathatnék de most ez mindegy mert vele találtam meg a közös hangot vele tervezek hosszabb távra, vele szeretek lenni, emiatt szeretném ezt a dolgot tisztázni vele. Abban biztos vagyok hogy nem lakni jár hozzám mert eddig is megvolt egyedül él.

Csak hogy mondjam meg ezt neki hogy ne legyek nyers de érthető.

Köszönöm azok válaszát aki javasolták vegyük meg együtt a kosztot és fizesse. Így talán könnyebb lesz előhoznom a témát.

2021. okt. 19. 11:50
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötekedésből, őszintén: Hogy akarsz vele hosszabb távra tervezni, ha nem tudod megbeszélni vele a problémáidat?

Pláne ha - akaratán kívül - részben ő a felelős?

Nekem rosszul esne, ha a párom miattam "nyomorogna" (hirtelen nem tudok jobb szót, de remélem érted mire gondolok) és nem is tudatná ezt velem.

2021. okt. 19. 11:58
 35/48 anonim ***** válasza:
63%
50 évesen, felnőtt nőként nem tudod, mered neki ezt felvázolni?
2021. okt. 19. 12:00
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

"Józsi, drágám, tudod hogy imádlak. De egyelek meg, 50 éves agglegény vagy, én meg egy kétgyerekes szingli anya, segíts már egy kicsit, mert felemészt minket a beled"

Valahogy így, csak fogalmazd meg a saját szavaiddal.

2021. okt. 19. 12:04
 37/48 A kérdező kommentje:

36# Ez nagyon cuki! Feldobtad vele a napomat.

Én csak addig jutottam hogy "Szívem! Meg kell beszélnünk valami fontosat."

2021. okt. 19. 12:16
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Azért az, hogy nem volt egy kapcsolata sem 42 éves koráig, elég warning.

És magától kéne, hogy eszébe jusson, hogy te majdnem a hét felében ingyen tartod.

2021. okt. 19. 12:24
 39/48 anonim ***** válasza:
43%
Minden pasi ilyen önző, csak kapni akar adni nem, kiszolgáltatni magát, de ha nem kapja meg tőled, akkor lesz olyan nő akitől megkapja. Jelenleg te vagy egy ilyen nő és előtted volt egy màsik aki meg visszautasította.
2021. okt. 19. 12:33
 40/48 anonim ***** válasza:
53%
Milyen messziről jár? Mert azért 500 forintos benzin ár mellett nem biztos hogy a kaja kerül többe..
2021. okt. 19. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!