Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg az anyagiakat?
A párom néha eljön hozzám sajnos ritkán tudunk találkozni mert távol lakik.
Ilyenkor vendégül látom nem sajnálom tőle meg neki is pénzbe kerül az utazás, de így is töredéke az amit rá költök.
Őszintén szólva nekem ez megterhelő. De milyen már hogy vendég és elkérjem az árát?
Nem garasoskodok de néha jól esne ha fizetne egy ebédet végülis péntek délutántól vasárnap estig itt lakik.
Hogy mondjam meg neki?
2 főre 3 napra főz - mire fel is...? Nyilván, ha ez rendszeres, márpedig az, akkor ebbe bele kéne szállnia a hapsinak. Vagy elvinnie vacsorázni. Vagy ő rendeli a pizzát, amit ő is fizet. Ez nem ingyenhotel. Mindenképp beszélj vele, hogy neked ez megterhelő anyagilag. Ne szégyelld magad, őszintén szólva neki kéne, hogy ez benne nem merült fel eddig.
Te miért nem jársz hozzá??
Egy hétre főztök tök olcsó fogást? Klassz lehet. Harmadnap már biztosan nem kéne. Nemhogy egy hétig ugyanazt a zöldbabfőzeléket enni minden áldott nap.
2 főre 3 nap az 1 fore 6 nap.
Péntek estétől vasárnap estig az 2 nap.
A maradék 4 adag az kinek megy ?:)
22#
"Néha eljön hozzám"
Vagyis ez nem rendszeres.
De a kérdező arra se válaszol, hogy miért nem ő megy akkor hozzá. Se arra hogy mekkora az a távolság.
Ha már kiszámoljuk az adagokat, egy pasi alapból többet eszik mint egy nő.
Ha valami nagydarab (nem feltétlenül kövér) akkor megeszik reggelire 6-8 tojást, rántott húsból se lakik jól 1 szelettel, kell neki vagy 4 nagy szelet. Volt olyan barátom akinek 2 napra való húst kisütöttem (1kg csirkemell volt talám vagy több..egymásra pakoltam a tálon, volt vagy 15 centi magasan) , de nagy vidáman megette egyszerre. Köret nélkül persze, mert finomabb volt.
Nekem pl elég a rántottához 2 tojás..de azt se reggelire enném, mert számomra tömény. Húsból is 1 max 2 szelet.
Tehát ami a pasinak 1 adag az a nőnek lehet 2-4 is.
Elég sokba van, mintha egy lovat tartana.
Távkapcsolat. Én 50, ő 42 éves. Nem akarok összeköltözni. Nekem 2 gyerek, neki senkije, és nem is élt együtt korábban nővel. Nincs pénzem plussz egy éhes szájat etetni. Ez havi kb 5-6 nap plussz itt lakik olyankor péntektől tehát mindent használ is ezt is bele lehet számolni.
A kapcsolat jó.
Most az mindegy hogy olcsó kaját főzni, nem ezen van a hagsúly mert nyilván nem azt esszük 7 szer reggeli ebéd vacsora. Hanem mindenből fogy. Felvágott zöldségek gyümölcsök stb ami mindig van itthon.
Nem megyek hozzá mert itt adottak a feltételek.
Akkor ha neked ez gondot jelent 2 opció van.
1. Lekommunikálod vele, és elmondod hogy nem tudod finanszírozni a kajáját.
2. Mostantól te utazol hozzá, és te fogsz nála enni.
"Nincs pénzem plussz egy éhes szájat etetni"
Felnőtt ember, keresettel gondolom. Miért is nem száll be a kajába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!