Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyok a párom esete. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok a párom esete. Van így értelme?

Figyelt kérdés

A páromnak a vékony, kisportolt, nagymellű, vörös hajú nők tetszenek. Nem vagyok túlsúlyos, de van rajtam felesleg, se vörös vagy sportos. Volt, hogy az utcán előttünk ment egy hozzám eléggé hasonló testalkatú nő, akinek szintén vannak az enyémhez hasonlatos bőrhibái. Nagyon csúnyán nyilatkozott róla, hogy milyen undorító, miért nem takarja el ruhával stb. Mikor felhívtam rá a figyelmét, hogy én is teljesen olyan vagyok, annyi volt a válasza, hogy az teljesen más...

Az eleinte meglévő hévből ritkultak az együttléteink is, most kb 1,5 hónapja nem volt semmi. Közben azért neten nézegeti az ideáljait.

Úgy érzem, hogy csak hazudik, amikor hízeleg és bókol nekem. Nem tudom, van - e értelme ilyen kapcsolatban bennemaradni? Olyan érzésem van, mintha csak azért lenne velem, mert az álomideáljai nem nyitottak rá, én meg kényelmesen kéznél vagyok. Hülyeség ez, vagy jól gondolom? Férfi vélemény is érdekelne.

2021. okt. 12. 10:39
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
14%

#21 Itt nem divat elismerni ilyeneket és mérlegelni. Itt az általános mindenre jó válasz: ha nem tökéletes számodra a párod akkor szakíts! Úgyis találsz jobbat!

Ez van szinte minden kérdés alatt ismételgetve. Csakhogy a tökéletes soha nem jön el és a következőnél és a következőnél és a következőnél is el lehet ugyanezt a baromi jó tanácsot mondani.

Én nem azt mondom, hogy nem érdemes kilépni tarthatatlan helyzetekből, de akinek egy csepp rálátása is van a világra az érti, hogy ez nem egy univerzális jó tanács. Megérteni és mérlegelni kell.

2021. okt. 12. 12:47
 22/37 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező!

"Te is a tapintatosság és kedvesség mintaképe vagy, főleg az észt osztogatós megjegyzéssel. Egyáltalán nem bunkóság ilyet írni egy számodra idegenről... Á, nem..."

Felhívnám a figyelmed a SAJÁT írásodra:

"Volt, hogy az utcán előttünk ment egy hozzám eléggé hasonló testalkatú nő, akinek szintén vannak az enyémhez hasonlatos bőrhibái. NAGYON CSÚNYÁN nyilatkozott róla, hogy milyen UNDORÍTÓ, miért nem takarja el ruhával stb."

------------

Tedd a szívdre a kezed: ha hírből ismernéd ezt a pasit, összejöttél volna vele?

Nem. Sőt, azt ajánlnád a barátnőidnek is, hogy kerüljék el. Viszont mivel szerelmes vagy belé, ezért a hibáit lekicsinyled, a jó tulajdonságait viszont felnagyítod.

Nagyon tapintatos ember vagyok, tapintatosabb, mint gondolnád, de nem érzem azt, hogy egy ilyen helyzetben, annak kellene lennem. Ez a pasi egyértelműen bunkó, csak te NEM AKAROD látni. Ezért írtam, hogy te sem voltál ott, amikor az észt osztották. Túlságosan tipikus nő vagy, akit az érzelmei vezetnek.

2021. okt. 12. 13:03
 23/37 anonim ***** válasza:
74%

#21 vagyok: én nem mondtam sem azt hogy szakítson, sem azt hogy ne szakítson!

Én csak feltettem kérdéseket a kérdezőnek (helyette) amiket érdemes lenne tisztázni! A kérdező még nem is válaszolt rá (már ha szeretne válaszolni).

Aki ezért lepontoz, hát lelke rajta!

#22-es én is észrevettem mi megy itt. Ez van, ilyen világot élünk!

Ez a fogyasztói társadalom világa!

Ami nem jó, dobd ki, "vegyél" újat, van másik!

Igen vannak esetek amikor le kell cserélni ami nem jó, én is ennek vagyok a híve!

Nem kell a sz@rban ragadni!

De azt azért mégiscsak a kérdezőnek kell tudnia, hogy megéri-e előtte bizonyos dolgokat megbeszélni, mérlegelni!

Nem csak úgy hipp-hopp kuka, és szakítás!

2021. okt. 12. 13:07
 24/37 A kérdező kommentje:

Nekem konkrétan nincs férfiideálom. Nincs olyan, hogy csak ilyen, olyan típusúak jönnek be, mert a szépségnek sok kombinációja van - számomra. Megértem, hogy másoknak konkrét ideáljaik vannak.

Ahogy azzal se lenne gondom önmagában, hogy nézeget ilyen netes képeket, videókat - ha emellett az intimitással és szexuális életünkkel minden rendben. De ha elhanyagol, nem keresi a lehetőséget és visszautasítja a közeledést, és mindemellett viszont a neten "élvezkedik", akkor, ha nem is tudatosan, tudattalanul üzenet ez felém.

Nagyjából jól megvagyunk, 4 éve kb, de a szexualitás fokozatosan leépül. Hiába vetek be sokmindent, nincs értékelve a próbálkozásom. És ez ennyi idő után igazán önbizalom romboló. Ezek után nehéz elhinni a másiknak, hogy őszintén gondol bármit, amit mond - főleg, hogy ismerem annyira, inkább hazudna, semmint bevallja, hogy nem tart (már) vonzónak. De a szerelmi köd elpárolgásával tisztább fejjel tudok értékelni korábbi mondatokat, tetteket, amelyekkel új megvilágításba kerül a kapcsolat és ő is.

Alapvetően igazad lenne. Már többször próbáltam beszélni vele a problémáról, de sajnos nem ért meg, pedig többféle módon is megközelíteni a dolgot. Bólogat, de nem megy át, amit kérek. Nincs javulás, csak romlás.

2021. okt. 12. 13:24
 25/37 A kérdező kommentje:

Igen, szerelmesen az ember nem látja a hibákat úgy. Jó esetben szerelemből vagyunk a másikkal, nem pedig "csak úgy", hogy legyen valaki. Úgyhogy ez bocsánatos bűn. Ahogy előzőleg írtam, már tisztábban látok, átértékelek sok dolgot. Attól, hogy nem minősítgetem a páromat nyilvánosan, nem kicsinylem le a hibáit, tévedésben élsz. Nem azon volt a kérdés hangsúlya, hogy bunkó-e, vagy milyen egyéb jelzőket aggathatnék rá, hanem hogy mire számíthatok egy ilyen dinamika mellett. De ez úgy tűnik, elkerülte a figyelmedet.

Szerinted továbbra is rendben van, hogy te ismeretlenül minősítgetsz engem, miközben én téged nem minősítelek, és pont azért aggatsz nem kért jelzőket a páromra, amit te is művelsz? Ez nem a bort iszik és vizet prédikál esete véletlenül?

Nekem is megvan a véleményem a viselkedéséről, amit közöltem is vele, de nem a minősítgetése a célom, ezért feleslegesen túlképzeled a le (nem) írtakat. Nem látsz a fejembe, de azt hiszed, máris ismered a "fajtámat". Tudod, ez is olyan, amit tipikusan női viselkedésnek szoktak titulálni, de mint látszik, a férfiak is megteszik ugyanezt.

2021. okt. 12. 13:33
 26/37 anonim ***** válasza:
56%

#21 vagyok, köszönöm a választ!

Nőként abszolút megértelek.

Nagyon illúzióromboló tud lenni, ha te töröd magad egy kapcsolat fennmaradásáért a párod pedig nem vevő a dologra.

Nyilván "belekényelmesedett" a kapcsolatba.

Ha többszöri megbeszélés után sincs javulás, akkor bizony meg kell hoznod a számodra jó döntést. Hosszútávon csak magadnak ártasz, ha leragadsz ebben a helyzetben.

2021. okt. 12. 13:40
 27/37 anonim ***** válasza:
80%

"Csakhogy a tökéletes soha nem jön el és a következőnél és a következőnél és a következőnél is el lehet ugyanezt a baromi jó tanácsot mondani"

Nem értek egyet. Nekem is volt olyan párom akinek nyilván nem én voltam az ideálja. Szakítottunk. Azóta megtaláltam a tökéletes párt és nincs ilyen gondom.

Szerintem kár olyanra pazarolni az időt, aki alapjaiban másra vágyik.

2021. okt. 12. 13:49
 28/37 anonim ***** válasza:
Bocsi, az előbb elírtam, én a #20,23,26 voltam!
2021. okt. 12. 13:55
 29/37 A kérdező kommentje:
Nem írtad el, valószínűleg valaki jelentett hozzászólást, ezért előrébb kerültél egy kicsit. :)
2021. okt. 12. 13:58
 30/37 anonim ***** válasza:
17%

#27, "megtaláltam a tökéletes párt".

Meddig? Meddig találtad meg? A fejemet rá merném rakni, hogy fogsz benne hibát találni és akkor már nem lesz tökéletes. Olyan problémátok lesz majd, amit k.rva nehezen fogtok megoldani és nem fogtok egyetérteni.

És amikor ott leszel abban a helyzetben, visszajössz ide és tanácsot kérsz hogy mi legyen, akkor ahogyan most is, ahogyan te is teszed, mindenki az arcodba fogja vágni hogy:

4. "Feleslegesen erolkodtok"

6. "Szerintem nem éri meg."

12."szerintem zárd le."

16. "minel hamarabb szakits vele"

18. "felesleges az idődet pazarolni erre"

27. "Szerintem kár olyanra pazarolni az időt, aki alapjaiban másra vágyik." :)

2021. okt. 12. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!