Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyok a párom esete. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok a párom esete. Van így értelme?

Figyelt kérdés

A páromnak a vékony, kisportolt, nagymellű, vörös hajú nők tetszenek. Nem vagyok túlsúlyos, de van rajtam felesleg, se vörös vagy sportos. Volt, hogy az utcán előttünk ment egy hozzám eléggé hasonló testalkatú nő, akinek szintén vannak az enyémhez hasonlatos bőrhibái. Nagyon csúnyán nyilatkozott róla, hogy milyen undorító, miért nem takarja el ruhával stb. Mikor felhívtam rá a figyelmét, hogy én is teljesen olyan vagyok, annyi volt a válasza, hogy az teljesen más...

Az eleinte meglévő hévből ritkultak az együttléteink is, most kb 1,5 hónapja nem volt semmi. Közben azért neten nézegeti az ideáljait.

Úgy érzem, hogy csak hazudik, amikor hízeleg és bókol nekem. Nem tudom, van - e értelme ilyen kapcsolatban bennemaradni? Olyan érzésem van, mintha csak azért lenne velem, mert az álomideáljai nem nyitottak rá, én meg kényelmesen kéznél vagyok. Hülyeség ez, vagy jól gondolom? Férfi vélemény is érdekelne.

2021. okt. 12. 10:39
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
90%

1.

tarts már be az etikus felhasználói szabályokat, és ne kérj képet a kérdezőtől.

kérdező, senkinek ne küldj képet privátban sem, ne add ki magad, védd a személyiségi jogaidat, google képkeresővel bárki könnyedén beazonosíthat.

a kérdező elég érthetően leírta, hogy néz ki...

hogy válaszoljak a kérdésedre, jól érzed, és szerintem zárd ezt le vele.

2021. okt. 12. 10:49
 2/37 anonim ***** válasza:
85%

szerintem nekem is hasonló sejtésem lenne a helyedben.

egyébként bár külső ideálja elég sok embernek van olyan értelemben, hogy a tökéletes külsőt milyennek képzeli, normális ember nem hajszolja, hogy minden téren passzoljon a másik az ideáljához (annak az esélye, hogy a párod olyan nőt találjon, aki egyszerre vékony, kisportolt, nagymellű és természetes vörös, kb. egy a százezerhez).

2021. okt. 12. 10:49
 3/37 anonim ***** válasza:
87%
de azért összességében jogos elvárás, hogy bejöjj a partnerednek, ne csak "ló nincs, jó a szamár is", az nagyon méltatlan és megalázó
2021. okt. 12. 10:50
 4/37 anonim ***** válasza:
87%
Nincs. Feleslegesen erolkodtok
2021. okt. 12. 10:50
 5/37 anonim ***** válasza:
28%

Még valami: nem mindenkinek annyira fontos a külső, pl. én ilyen vagyok.

6-os voltam.

2021. okt. 12. 10:51
 6/37 anonim ***** válasza:
82%
Volt hasonló kapcsolatom. Utólag bánom hogy elpazaroltam rá annyi időt. Szerintem nem éri meg.
2021. okt. 12. 10:54
 7/37 anonim ***** válasza:
15%

6-7: éppen nem ismerkedesi céllal tette fel a kérdéset a kérdező :)

Továbbá a pasijanak a szidasa és megjegyzés a lánynak hogy Mind1 hogy nézel ki eléggé szánalmas

2021. okt. 12. 10:55
 8/37 anonim ***** válasza:
50%

És ki mondta, hogy én ismerkedni akarok vele a Kérdezővel!?

A 7-es kommentet azért írtam, mert rá akartam mutatni arra, hogy a külső nem feltétlenül olyan fontos, mind amennyire egyesek terjesztik, pl. a szépségversenyekkel.

Nem gondolom, hogy a pasijának a szidása szánalmas lenne. Ha szerinted rendben van az, hogy teljesen ismeretlen nőket csak azért szid, mert neki nem tetszik, akkor neked is elmentek otthonról.

Egy értelmes nő már a randin odafigyel arra, hogy egy pasi hogyan beszél más nőkről, és ilyenkor már felvillan a vészjelző.

2021. okt. 12. 11:02
 9/37 anonim ***** válasza:
0%

Vagyis #9

A kilencesnek szólt a válaszom.

2021. okt. 12. 11:02
 10/37 anonim ***** válasza:
0%
Ha lefogyni nem tudsz, legalább a hajadat befesthetnéd vörösre. Persze a fogyókúrával is próbálkozhatsz és egy jó kozmetikus sem ártana. Ha fontos neked a pasi, akkor tegyél érte!
2021. okt. 12. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!