Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyok a párom esete. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok a párom esete. Van így értelme?

Figyelt kérdés

A páromnak a vékony, kisportolt, nagymellű, vörös hajú nők tetszenek. Nem vagyok túlsúlyos, de van rajtam felesleg, se vörös vagy sportos. Volt, hogy az utcán előttünk ment egy hozzám eléggé hasonló testalkatú nő, akinek szintén vannak az enyémhez hasonlatos bőrhibái. Nagyon csúnyán nyilatkozott róla, hogy milyen undorító, miért nem takarja el ruhával stb. Mikor felhívtam rá a figyelmét, hogy én is teljesen olyan vagyok, annyi volt a válasza, hogy az teljesen más...

Az eleinte meglévő hévből ritkultak az együttléteink is, most kb 1,5 hónapja nem volt semmi. Közben azért neten nézegeti az ideáljait.

Úgy érzem, hogy csak hazudik, amikor hízeleg és bókol nekem. Nem tudom, van - e értelme ilyen kapcsolatban bennemaradni? Olyan érzésem van, mintha csak azért lenne velem, mert az álomideáljai nem nyitottak rá, én meg kényelmesen kéznél vagyok. Hülyeség ez, vagy jól gondolom? Férfi vélemény is érdekelne.

2021. okt. 12. 10:39
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
22%
Nekem sem a férjem volt az ideálom, mégis beleszerettem és 16 éve együtt vagyunk. 🤷‍♀️
2021. okt. 12. 11:03
 12/37 anonim ***** válasza:
70%
Ha úgy érzed nem tetszel a párodnak szerintem zárd le. Egy nőnek igenis fontos, hogy érezze, hogy a férfi, akit szeret vonzódjon hozza. Valószínűleg a vonzalom nincs meg ha már másfél hónapja le se feküdt veled.
2021. okt. 12. 11:10
 13/37 A kérdező kommentje:

Te is a tapintatosság és kedvesség mintaképe vagy, főleg az észt osztogatós megjegyzéssel. Egyáltalán nem bunkóság ilyet írni egy számodra idegenről... Á, nem...

Tudnék fogyni, de minden tekintetben ideális testömegben vagyok a különböző mérések alapján a magasságomhoz képest meg hasonlók. Éppen kicsi felesleg van rajtam. Az ő ideálja szerint már a normális testsúlyon alul lennék, ami nekem nem életcél. A sportot kímélő üzemmódban folytatom csak bizonyos egészségügyi problémák miatt.

Volt már festve a hajam, ki szoktam magam csípni neki, meg igyekszem csábos lenni, de nem elég. Pedig teszek érte.

Köszönöm a válaszokat. Nem könnyű, de én is erre jutottam, amit sokan írtok.

2021. okt. 12. 11:16
 14/37 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező, akkor miért írtad a kérdésben, hogy van rajtad felesleg, ha a 15-ös hozzászólásod szerint nincs?

Ha hosszú távon is úgy fogod érezni , hogy kevés vagy hozzá, akkor nem leszel boldog.

2021. okt. 12. 11:19
 15/37 A kérdező kommentje:
Mert van egy kicsi feleslegem, amivel még a normális testsúly tartományban vagyok. És mivel kímélőn tudok csak edzeni, nem megy egyelőre annak az izommá alakítása.
2021. okt. 12. 11:25
 16/37 anonim ***** válasza:
80%
Ajanlom hogy minel hamarabb szakits vele, ez nem kapcsolat!
2021. okt. 12. 11:26
 17/37 anonim ***** válasza:
26%
Oké, oké, akkor lényegében ez nagyon minimális lehet.
2021. okt. 12. 11:27
 18/37 anonim ***** válasza:
81%

Egy bunkó barommal jársz együtt, akinek ráadásul még nem is tetszel. Holott bizonyára rengeteg pasinak meg tetszenél... Hogy van-e így ennek értelme? Nos, már a kérdés olvasása is fizikai fájdalmat okozott. Ha nem vagy társfüggő és képes vagy egyedül is élni, amíg nem találsz magadnak egy normális pasit, akkor tök felesleges az idődet pazarolni erre a suttyóra.

És igen, az hogy a pasid melletted más nőkre csorgatja a nyálát, valamint hogy undorító megjegyzéseket tesz idegen emberekre az utcán, az egyértelműen taplóság. És nem fog megváltozni, veled is egyre taplóbb lesz.

2021. okt. 12. 11:34
 19/37 anonim ***** válasza:
78%
Ezek ilyen kisebbrendűségi érzésű pöcsök, akik a barátnőjük és más nők önbizalmának a rombolásával érzik magukat fölényben. Nekem is jobban oda kellett volna figyelnem, amikor a párom azzal jött, hogy bottal se piszkálná meg a szépségkirálynő verseny egyes résztvevőit. Hétköznapi, általam is ismert nagyon szép lányok külsejét leátlagosozta, másrészt viszont a jó nő számára elérhetetlen volt, mert azt félteni kell és ezt a tudomásomra is hozta. Valószínű tényleg nem én voltam az ideálja, bár állítása szerint neki pont megfelelő voltam és nem akart szebbet...na de ilyen indokkal, hogy mert azt félteni kell? Rommá szexelt, az tény, de hát a fene se akarta ezt hallgatni, hogy én csak azért vagyok olyan megfelelő, mert engem nem kell félteni. Ha meg én voltam neki a minden, akkor is szakítanom kellett volna, mert undorító módszerekkel tartott maga mellett és boldogtalanná tett, soha nem érezhettem magam igazi nőnek mellette. Már attól nyávogott, ha magassarkút vettem, mert akkor már magasabb voltam nála.
2021. okt. 12. 11:46
 20/37 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem minden pasinak/nőnek van a fejében egy ideálkép.

Mivel az életben, az esetek többségében nem valósul meg, hogy mindenki a számára ideális nővel/férfival jöjjön össze, ezért kénytelenek az emberek kompromisszumot kötni.

Furcsa is lenne a világ, ha mindenki a "fejében favorizált" nővel/férfival alkotna egy párt.

Az persze a legjobb, ha ez valakinek sikerül, és olyan a párja, amit mindig is elképzelt.

Ez még csak a kinézet, hol vannak még a belső tulajdonságok?!

Esetedben mindenki az javasolja, hogy szakíts.

Én azért azt is megnézném a helyedben, hogy mióta vagytok együtt?

Ha csak pár hónapja, akkor megértem a szakítást, de ha hosszú évek óta az megint egy más szitu.

Hogy viselkedik veled a párod?

Ezt leszámítva jó a kapcsolatotok?

Beszéltél vele komolyan erről a problémádról?

2021. okt. 12. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!