Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, a párom teljesen semmibe vesz. Van értelme ennek így?
Egyszer ültesd le, mondd el ezeket neki. Kössetek kompromisszumot - neked legyen mindig B terved, tőle meg várd el, hogy csak akkor ígérjen, ha be is tudja tartani (cserébe ne legyen durci, ha épp nem ígér semmit).
Ha ezekkel tud működni a dolog, akkor nem reménytelen. Ha azonban nem ismeri el a hibát, és változtatni sem hajlandó, akkor felesleges erőltetni.
Én heves természet vagyok,de az első ilyen,hogy például el ne indul,majd fél óra múlva meg "nem volt annyi eszed?" elküldtem volnaa p..sába,hogy kivel szórakozik?
Felnőtt ember nem?
26/N
Röviden:
Te nem tudod így elfogadni a helyzetet.
Neki eszében sincs megváltozni.
Nem látom, hogy kérdéses lenne, mi a folytatás.
Nincs, nekem már a "nem volt annyi eszed"-nél rávágtam volna, ha nem lenne eszem, most veled maradnék.
Azért álljon már meg a menet, ő ígérget, te vársz rá, faképnél hagy (le se szar) és aztán még ő oktat ki meg sérteget?
Te ennek az embernek semmit nem jelentesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!