Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim teljesen hideg, azt mondja nem képes a szerelemre. Van értelme így bárminek is? (Bővebben lent)
a nők igénylik a szerelmet, ha együtt maradsz vele, magadat fogod tönkretenni... legjobb lenne, ha keresnél valaki olyat, aki képes a szerelemre...
nem lesz vele boldog jövőd
20L
szia,
eléggé összetett problémának hangzik a tiéd. Sajnos pont ilyen helyzetben nem voltam még, csak 1 kicsit hasonlit a mostani kapcsolatom az általad vázoltra: mi 4 éve vagyunk együtt, és "kihűlni" látszik a dolog, mert ugyan azt mondja hogy szeret nem velem van a baj de a szex az nálunk is marha kevés, nála is pont ezek a kifogások, meg az hogy parázik h nem áll majd fel.. de ennek az okát nem nagyon hajlando megkeresni a segítségemmel és korrigálni, mindig csak halogatja. (fordult már elő iylesmi de én absz megértő voltam vele,nem baszogattam szal ez nem lehet az ok). De én néha azt érzem mintha függetlenedni akarna tőlem, lehet azért mert én vagyok az első baránője.. Nem tudom nehéz a pasikat megérteni. Visszatérve, szerintem várj mielőtt kimondod a "végítéletet" hátha megváltozik a barátod:) vagy mióta ilyen?:S esetleg ha egyszer leülnétek és elmondanád neki azt amit ideírtál h ez neked nagyon rosszul esik, bánt és jó lenne ha kicsit megváltozna(persze ne azzal nyiss h 2 hónap múlva vegyen el) csak ha ritkán taliztok szép lassan 1-2 talival többet, csináljatok romantikus érdekes programokat. Ha meg túl sokszor és az a baj akkor egy pár nap szünet, és meglátod nagyon fogsz hiányozni neki:) Nem lehet h előző kapcsolatiba sok csalódás érte/megcsalták/bántották a lányok?:S Remélem tudtam valamit segíteni, és kívánok Neked sok kitartást, és h benőjön a feje lágya a srácnak és rájöjjön hogy a teljes önállóságot egyszer muszáj beáldozni ha komoly kapcsolata van=)
18/L
Szia!Az biztos,hogy jobb ha te szakítasz,mielőtt még ő szakít veled!
A másik.Lehet,hogy titkon másba szerelmes régóta,akit nem tud elfelejteni,vagy van is valakije még rajtad kívül!Neharagudj,hogy ezt mondom, de nekem ez jutott eszembe, de ha nem így van,akkor csak szimplán ez egy szerencsétlen pasi,aki mellett nincs keresnivalód! 23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!