Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Besokalnál ha ezt tenné a kedvesed?
Sziasztok. Az a helyzet hogy a párom folyamatosan hazudik nekem. Teljesen mindegy miről van szó, egyre többet füllent. Igaz hogy csak aprosagokban, de úgygondolom hogy apró hazugságokbol lesznek a nagyobbak majd..valamint folyton ígér, és az nem úgy van sosem.
PL. "megigerem hogy vasárnap itthon leszek veled, ez a nap a családé".. Hopp egy telefonhívás, öltözik és rohan barátoknak, kollégáknak segíteni. Nem ez a baj, csak akkor inkább ne igérné. És még akkor is ha pont egy hónapban egyszer elmennék pl fodrászhoz.. Mond már le szívem mert mennék segíteni havernak, legyél már itthon a gyerekkel. Oké.
Furcsának tartottam a viselkedését is mert ha nagyobb összeg tűnik el a kasszabol és csak rakerdek, egyből az van hogy nem mindegy neked mire költöm a pénzem én keresem?!.. Eddig nem volt ilyen sem. Oké a sajátját ő keresi de közös a kassza és semmi látszata hogy mire költötte volna. Egyszer találtam a telefonjaba hogy a Rosszlányok. Hu-n netezik. Ő csak fbozott és be dobta a reklám azért van ott az előzménybe.meg "pnem tudom hogy került oda" Hát oké ezt is elengedtem. 2 éve nem voltunk sehol, és nem is akar menni, hiába mondom. Kezdem rosszul érezni magam ebben a kapcsolatban. Csak itthon vagyok, vigyázok a gyerekre soha sehova nem megyek és újabban nagyon bunkón viselkedik velem. Nálad ez szakító ok lenne?
23/L
En értem az álláspontomat de úgy éreztem hogy 4 és fél év alatt eléggé kiismertem, mostanában lett csak ilyen.. És ráadásul nem lehet mindenki esküvő párti. Ezt nem értem. Miert kellene bárkinek is össze házasodni ahhoz hogy boldog legyen? És én reálisnak gondoltam 4 év után, ez olyan dolog hogy mindenki maga döntse el :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!