Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Besokalnál ha ezt tenné a kedvesed?
Sziasztok. Az a helyzet hogy a párom folyamatosan hazudik nekem. Teljesen mindegy miről van szó, egyre többet füllent. Igaz hogy csak aprosagokban, de úgygondolom hogy apró hazugságokbol lesznek a nagyobbak majd..valamint folyton ígér, és az nem úgy van sosem.
PL. "megigerem hogy vasárnap itthon leszek veled, ez a nap a családé".. Hopp egy telefonhívás, öltözik és rohan barátoknak, kollégáknak segíteni. Nem ez a baj, csak akkor inkább ne igérné. És még akkor is ha pont egy hónapban egyszer elmennék pl fodrászhoz.. Mond már le szívem mert mennék segíteni havernak, legyél már itthon a gyerekkel. Oké.
Furcsának tartottam a viselkedését is mert ha nagyobb összeg tűnik el a kasszabol és csak rakerdek, egyből az van hogy nem mindegy neked mire költöm a pénzem én keresem?!.. Eddig nem volt ilyen sem. Oké a sajátját ő keresi de közös a kassza és semmi látszata hogy mire költötte volna. Egyszer találtam a telefonjaba hogy a Rosszlányok. Hu-n netezik. Ő csak fbozott és be dobta a reklám azért van ott az előzménybe.meg "pnem tudom hogy került oda" Hát oké ezt is elengedtem. 2 éve nem voltunk sehol, és nem is akar menni, hiába mondom. Kezdem rosszul érezni magam ebben a kapcsolatban. Csak itthon vagyok, vigyázok a gyerekre soha sehova nem megyek és újabban nagyon bunkón viselkedik velem. Nálad ez szakító ok lenne?
23/L
Ez egy újabb ékes felvonása a "családot vállalni társadalmi kötelezettség" dogmának, ahol az egyik fél rájön, hogy ehhez se kedve, se érzéke nincs és ez a vége.
Felelőtlen gyerekvállalás, ez az egyik legnagyobb probléma a világban jelenleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!