Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem szerint én nem számítok csaladtagnak ha a szuleirol van szó. Csak nekem fura ez?
A hétvégén a volegenyem huga szülinapján voltunk és fotókat csináltak. Mondták hogy a családról legyen kép erre szól hogy egy pillanat és ott hagy egyedül amíg ő a huga és a szülei köré all.
Nekem ez rosszul esett és a huga hívott oda, hogy én is menjek oda.
Később beszélgettünk a volegenyemmel és ő azt mondta. Hogy én nem vagyok tagja az o családjának mert csak mi leszünk egy család. És nem hívott oda mert én nem vagyok a lányuk...
Ez rosszul esik mert szerintem onnantól egy család leszünk és nem csak a ferjemmel...
Jogosan érzem magam roemiatt? miatt?
Én azért megértem, ha pl van egy esküvő, és mondjuk a csaj öccsének van egy fél éves kapcsolata, akkor akár el se hívják még a lányt, vagy nem szeretné a pár, hogy a csaj legyen rajta a képeken, vagy legalábbis mindegyiken, mert mi van ha szétmennek, akkor életük nagy napjáról készült emlékeken azt a random csajt kell nézegetni.
De egy retkes szülinapi képen, a vőlegényed családja nem gondol családtagnak, az már rég baj.
Agybajosak, talán a húg az egyetlen értelmes épeszű onnan.
"csak ha gyerek születik"
Ha pedig esetleg nem születhet gyerekük, akkor váljanak el a francba nem?
Két héten belül eskuvo szóval szerintem ez már komolyabb
De szerinte akkor sem vagyok csaladtag mert csak ő meg a huga meg a szulei... de a feleség meg majd álljon a hatterben... meg a huga barátját is odaallitottak... ez a vőlegényem felfogasa...
Azért, egyébként, ne mondd nekem, hogy ez az első f*szág, ami kiderül róla/akár a családjáról. Aki zakkos, mindenben az.
Mióta vagytok együtt?
Azért, azt ne feledd, mindenki olyat szagol...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!