Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem szerint én nem számítok csaladtagnak ha a szuleirol van szó. Csak nekem fura ez?
A hétvégén a volegenyem huga szülinapján voltunk és fotókat csináltak. Mondták hogy a családról legyen kép erre szól hogy egy pillanat és ott hagy egyedül amíg ő a huga és a szülei köré all.
Nekem ez rosszul esett és a huga hívott oda, hogy én is menjek oda.
Később beszélgettünk a volegenyemmel és ő azt mondta. Hogy én nem vagyok tagja az o családjának mert csak mi leszünk egy család. És nem hívott oda mert én nem vagyok a lányuk...
Ez rosszul esik mert szerintem onnantól egy család leszünk és nem csak a ferjemmel...
Jogosan érzem magam roemiatt? miatt?
Van szűkebb és tágabb család. A szülei és testvére viszonylatában te nem vagy a szűkebb család tagja. Ők nőttek fel együtt, amikor te még sehol nem voltál.
Nem kell ezen megsértődni. nem vagy rajta a régi, gyerekkori fényképeken sem, mert nem vagy a család része.
Na és ha sosem lesz gyerekük, mert nem akarnak vagy nem lehet, de már 30 éve házasok, akkor sem lesz családtag...?
Nekem ez nagyon furcsa.
Az eljegyzéssel legkésőbb szerintem az lettél.
Tudom, hogy "azt még fel lehet bontani", de emberek: 4 közös gyerek után is el lehet válni.
Nem vér szerinti, hanem választott családtagként már igenis ott kellene lenned, mert az eljegyzés egyfajta "előszerződés", egy szándéknyilatkozat arra, hogy ti életetek végéig együtt akartok lenni jóban - rosszban.
Én is zokon vettem volna, és sok mindentől függ, hogy hogy reagálnék, de biztos, hogy megérintett volna a dolog. Ugyanakkor tolakodó sem akaranék lenni és odaerőltetni magamat, ha nekik ez nem fakad belülről - így azt sem tudom, egyáltalán szóltam volna vagy sem.
És nem, nem vagy az ő családjának a érsze, és ő sem része a te családodnak.
Ti majd együtt lesztek egy család, gyerekekkel.
Csinâlhattak volna úgy képet, hogy az ő kis családi egységük, aztán kiterjesztve is.
Nekünk is van rengeteg családi képünk (amin én még gyerek vagyok), és konkrétan már senkinek nem az a párja, mint akkor. Lehetett volna olyan képünk, hogy nagyszülők és a leszármazottaik, mert az nem változik. Meg persze lehetett volna olyan, amin a postás is rajta van, az már nem érdekel, de nekem rossz, hogy apám rajta van ezeken a képeken.
Vannak ilyen agyú emberek.
Nekem a saját gyerekem szuletésénél mondták azt hogy menjek már ki a képbol mert csak a babát akarják fotozni.
Bakker, 9 honapig volt bennem velem "összenőve", es már elso nap szuletes utan menjek ki a képből??
#11: Akkor a saját gyerekeddel se lesztek egy család?
Szerencsére nem értem azokat, akik úgy szakítanak, hogy a másikat mindenhonnan eltünteti, mintha sose lett volna. Mi van, ha 20 év után válnak? Akkor 15 év házasság után se legyen a képeken?
Az ugy nekem is megmaradt. Örökre. Szüles naojárol. Örök "élményem".
Nem normalisak az emberek abban neha, hogy ki tartozik ossze meg ki nem.
Szoval nemigen kell senkit babalatogatoba hívni "frissen"en ennyit tanultam belole.
van a származási család, amibe az ember beleszületik: (nagy)szülők, testvérek.
és van a szerzett család, ami házasság révén keletkezik: férj, anyós, após, sógor, sógornő.
tehát te mint menyasszony máris rokonságba kerültél velük (az angol nyelv ezt szemléletesen kifejezi: mother-in-law, father-in-law, brother-in-law, sister-in-law), és ha ők nem tekintenek a család részének, szerintem 2 hét múlva utazz el a barátnőiddel utónyaralni, de semmiképp ne menj férjhez.
jogosan sértődtél meg, a vőlegényed egy kőbunkó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!