Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem szerint én nem számítok csaladtagnak ha a szuleirol van szó. Csak nekem fura ez?
A hétvégén a volegenyem huga szülinapján voltunk és fotókat csináltak. Mondták hogy a családról legyen kép erre szól hogy egy pillanat és ott hagy egyedül amíg ő a huga és a szülei köré all.
Nekem ez rosszul esett és a huga hívott oda, hogy én is menjek oda.
Később beszélgettünk a volegenyemmel és ő azt mondta. Hogy én nem vagyok tagja az o családjának mert csak mi leszünk egy család. És nem hívott oda mert én nem vagyok a lányuk...
Ez rosszul esik mert szerintem onnantól egy család leszünk és nem csak a ferjemmel...
Jogosan érzem magam roemiatt? miatt?
14-es Én vetettem fel. Szuper, hogy te másképpen gondolkodsz, és akkor mi van? Az adott kérdésre válaszolj!
A kérdező ugyan nem volt a kérdésnél korrekt. Szerintem az ő kapcsolatukban nagyon mély kráterek vannak, ez a legkisebb.
Nekem aposom 5000 Ft / ora díjért segít, és a tobbi rokon feleségem részéről permetes barackot ad el pénzért (csak fosni lehet tőle).
Szóval nem hasznos családtagnak lenni.
Családos fotó! Az csak rájuk tartozik. Még akkor sem leszel családtag ha össze házasodtok, viszont ha gyereketek születik akkor igen( félig)
Most néztem meg a Google-n.
Ez vitatható. Lehet így is nézni, meg úgy is. Mindettő elfogadható igaznak. Csináljatok ilyen képet is meg olyat is és akkor nézegesse ki melyiket szeretné.
Családi albumból, az egész fotózásból kihagyni valakinek a párját bunkóság. De még egy sima vendéget is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!