Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős volt de a jó szándék vezérelt!Kérlek mondjatok véleményt?
A párom mikor bulizik/iszik állandóan mehetnékje van, ilyenkor mindig autóba ül, hol közúton hol erdőben és gyorsan megy. Nekem ez borzasztó, sajnos az évek alatt hiába mondtam én vagy a szülei ezt neki nem hallgat senkire ilyenkor. Nem minden héten teszi ezt, csak mondjuk idén nyáron 4-5 alkalom volt rá.Az évek folyamán van több kevesebb ilyen alkalom.
Ilyenkor gyomorgörcsöm van h mi lesz vele vagy mással aki beül mellé , ne essen probléma.
Egyik éjjel elkattantam és tehetetlenségemben bejelentettem a rendőrségen! Féltem őt, szeretem, nem tudtam más eszközt.
Elmondtam neki is aztán , de vérig van sértve, nem érti meg, azt mondja nem ez lett volna az eszköze ennek, igen tudom de az eszköz sem derült ki eddig h mi lett volna a helyes eszköz erre!
Tényleg ennyire szemét vagyok?
A szerelem szar. Szar belátni,h a másik nem felelős értékrendű! Vagyis bele sem gondol.Kívülről nézni egyszerűbb.
Nem idétlen….
Bocs, azt hittem, ő az idősebb. De a tényen nem változtat, harminc évesen elvileg 12 éve felnőtt ember, már rég ki kellett volna nőnie a hülyeségből.
Arra a kérdésre meg, hogy miért nem szól rá senki, hogy meg akartad védeni: jó eséllyel egy elkényeztetett hülyegyerek, akinek mindig mindent szabadott gyerekkorában is, azért ekkora az arca most is, mert senki nem szabott neki határokat. Akkor miért pont felnőttként szólnának?
Legalább te viselkedj felnőtt módjára, és dobd ki a fenébe. Értem, hogy szereted, meg a szerelem szar, de most komolyan, te el bírnád viselni, ha mondjuk miatta meghal valaki, és utána rád is ferde szemmel néznek, hogy hogy lehettél egy ilyen ember párja? Vagy szívesen látnád őt ágyhoz kötve? Szeresd annyira saját magadat helyette, hogy megkíméled magad tőle. Értelmes embernek tűnsz, aki ennél jobb sorsot érdemel.
Igen pont ezért tettem meg ezt a nehéz döntést, mert nem tudtam más segítséget. Nézzem ölbe tett kézzel és izguljam végig az összes ilyet, h bmi történhet. Ha meg történik és nem szóltam v nem állítottam meg,de megtehettem volna akkor meg a lelkemen is szárad életem végéig!
Igen,annak is gondolom magam, erőt kell vennem magamon valahogy!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!