Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadta le a csaj a pasiját, mikor csak jószándékkal írtam neki? Ennyire szerelmes?
Azt mondta nem is ismeri...
Nem belerondítani akartam a kacsolatukba, mondtam is, hogy azt kezd az információval, amit akar.
Egy féreg az a srác, mindenkit megcsalt, átvert. Hónapok óta betegesen zaklat, tegnap is követett, fel kell jelentenem.
Gobdoltam szólok a lánynak.
Letagadta, azt sem akarta tudni, hogy kiről van szó és hogy nincsenek együtt...
Semmi rosszindulat nem volt bennem.
Félek, hogy ott ült mellette a srác.
Csak nem tudom, mire volt jó ez...
A srácnak akarsz rosszat vagy a lányt félted?
Végül is megtettél mindent, amit tudtál.
Igen, nagyon durván.
Mindkettő, leginkább a lánynak akartam jót, meg hátha hatni tud az idiótára, de nemnkértem tőle ilyesmit. Csak annyian mondták már, h legalább a csajnak írjak, h ilyen görénnyel ne legyen együtt...
1001 %, hogy együtt vannak, vagy voltak (?), de úgy tett mintha nem is ismerné, belinkeltette a profilját, én meg bocsánatot kértem tőle és elnézését a zavarásért.
Őszintének tűnt a csaj, de én is láttam őket együtt többször.
biztos a csajjal írkáltál?
lehet, hogy a pasas belejár a csaj fb-jába...
Ezen izélek én is, instagrammon írtam neki, nem Facebookon.
Ennyire nem nézhettem be, más is mondta, hogy együtt vannak. Vagy lehet mégis?
Először azt mondta, nincs is pasija, mondom, akkor akivel találkozgatsz, még szembe is jöttek velem kocsival is...
Azt se akarta tudni, hogy ki az a srác. De flegma is volt, tuti átvágott és elküldte a fújának is a beszélgetést.
Vagy én néztem be, de mondom, mástól tudom, meg én is láttam. Vagy már vége, vagy csak szexelni járrak össze. De akkor a barátainak és a családjának nem mutatta volna be, szóval kamuzik a csaj eléggé.
Hülye voltam, hogy írtam neki, csak magamat sodortam bajba.
nem akarlak paráztatni, de szerintem nem a csajjal beszéltél.
hallgass a megérzéseidre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!