Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba, de ő mást szeret hogy tudnám elhódítani? 14/f
Miért akarod elvenni a boldogságát?
Szerintem teljesen felesleges bármit is csinálnod, ha a másik srácot szereti, úgyis vele marad.
Ne nyomulj, mert az csak megijeszti. Ráadásul a barátjával is kibeszélhetnek akkor téged hogy mennyire nyomulsz rá. Akkor pedig akár többen ki is nevethetnek a vonzalmad kimutatása miatt.
Szóval vegyél vissza magadból.
Képzeld amikor amikor veled egy idős voltam és tetszettem egy fiúnak, nekem elég volt a tudat hogy tetszem neki , nem akartam többet tőle. A folyamatos vonzalmában biztos voltam, ezért meglepődtem amikor a sok visszautasítás után megláttam egy csinos lánnyal. Onnantól a fiú már nem foglalkozott velem. Ez zavart és én kezdtem kedvesebb lenni vele hogy újra elnyerjem a tetszését. Szívesen lettem is volna a barátnője helyében, mert akkor jöttem rá hogy egész jó srác az a fiú....Csajozós tippem az hogy ne nyomulj , és ha tetszik más lány próbálkozz másnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!