Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erős volt de a jó szándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erős volt de a jó szándék vezérelt!Kérlek mondjatok véleményt?

Figyelt kérdés

A párom mikor bulizik/iszik állandóan mehetnékje van, ilyenkor mindig autóba ül, hol közúton hol erdőben és gyorsan megy. Nekem ez borzasztó, sajnos az évek alatt hiába mondtam én vagy a szülei ezt neki nem hallgat senkire ilyenkor. Nem minden héten teszi ezt, csak mondjuk idén nyáron 4-5 alkalom volt rá.Az évek folyamán van több kevesebb ilyen alkalom.

Ilyenkor gyomorgörcsöm van h mi lesz vele vagy mással aki beül mellé , ne essen probléma.

Egyik éjjel elkattantam és tehetetlenségemben bejelentettem a rendőrségen! Féltem őt, szeretem, nem tudtam más eszközt.

Elmondtam neki is aztán , de vérig van sértve, nem érti meg, azt mondja nem ez lett volna az eszköze ennek, igen tudom de az eszköz sem derült ki eddig h mi lett volna a helyes eszköz erre!

Tényleg ennyire szemét vagyok?

2021. okt. 10. 11:11
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, részeg emberrel nem lehet beszélni, de előtte nyilván józan. Én azt csináltam volna, hogy még buli előtt megbeszélem vele, hogy adja ide a kocsikulcsát, hogy ne fordulhasson elő ilyen, mert ön-és közveszélyes. Ha józanul se fogja fel, akkor viszont otthagynám, mert nagy bajok vannak a fejében és nekem nem kell olyan ember. Gyereket pláne nem csinálnék vele.
2021. okt. 10. 11:44
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Én a részegen, drogosan vezetőktől egy életre elvenném a jogsit.
2021. okt. 10. 11:52
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátom így halt meg 23 évesen. Egy kollégámnak így szakadt le a fél feje és toldozták-folgozták őt össze. Majdnem elkaszált 2 párocskát a járdáról, így rossz esetben meghal 5 ember. Helyesen cselekedtél. Értem, hogy mérges, de ha szépen nem érti, akkor ne vezessen inkább sehogy sem.
2021. okt. 10. 11:53
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
Minden évben számtalan ember hal meg és sérül meg az ilyen közveszélyes idióták miatt. Helyesen cselekedtél, bár nem értem, miért maradsz vele. Az én tekintetemben nagyot zuhanna egy ilyen ember.
2021. okt. 10. 12:02
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

Szemét? Lehet az eletét mentetted meg.

Ittasan vezetni? Jo hulye.

2021. okt. 10. 12:05
 26/54 A kérdező kommentje:

Mondtam már azt is h elveszem a kulcsait, azt modnta azt próbáljam meg.

Mérges igen, de nem érti h csak féltem. Csak a hátba támadást érzi.

Szeretem, nem tudom elengedni, még nem

2021. okt. 10. 12:21
 27/54 anonim ***** válasza:
91%
Pedig el kéne. Vagy majd akkor, mikor a gyereket hordod apuhoz és áldozataihoz a temetőbe?
2021. okt. 10. 12:24
 28/54 A kérdező kommentje:
Hát kiderül majd mit gondolkodott az elmúlt három napban. De nem hinném h belátja. Lehet játsza a sértettet.
2021. okt. 10. 12:29
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
Te az ilyen ember, mint a kedves párod meghalnak ám emberek évente. Nem is kevesen! És még az a bajod, hogy megsértődött? KOMOLYAN?!
2021. okt. 10. 12:29
 30/54 A kérdező kommentje:

Nem! Nyilván feltek mindenkit azért tettem amit tettem!

A megértetést nem tudom h hogy érjem el

2021. okt. 10. 12:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!