Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős volt de a jó szándék vezérelt!Kérlek mondjatok véleményt?
A párom mikor bulizik/iszik állandóan mehetnékje van, ilyenkor mindig autóba ül, hol közúton hol erdőben és gyorsan megy. Nekem ez borzasztó, sajnos az évek alatt hiába mondtam én vagy a szülei ezt neki nem hallgat senkire ilyenkor. Nem minden héten teszi ezt, csak mondjuk idén nyáron 4-5 alkalom volt rá.Az évek folyamán van több kevesebb ilyen alkalom.
Ilyenkor gyomorgörcsöm van h mi lesz vele vagy mással aki beül mellé , ne essen probléma.
Egyik éjjel elkattantam és tehetetlenségemben bejelentettem a rendőrségen! Féltem őt, szeretem, nem tudtam más eszközt.
Elmondtam neki is aztán , de vérig van sértve, nem érti meg, azt mondja nem ez lett volna az eszköze ennek, igen tudom de az eszköz sem derült ki eddig h mi lett volna a helyes eszköz erre!
Tényleg ennyire szemét vagyok?
Szemét? Lehet az eletét mentetted meg.
Ittasan vezetni? Jo hulye.
Mondtam már azt is h elveszem a kulcsait, azt modnta azt próbáljam meg.
Mérges igen, de nem érti h csak féltem. Csak a hátba támadást érzi.
Szeretem, nem tudom elengedni, még nem
Nem! Nyilván feltek mindenkit azért tettem amit tettem!
A megértetést nem tudom h hogy érjem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!