Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha abortusza volt egy nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha abortusza volt egy nőnek, el kell mondania az új párjának?

Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 02:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/252 anonim ***** válasza:
0%
63# - pont az imént írtam, hogy irónia volt, eggyel előtted
2021. okt. 8. 11:11
 62/252 anonim ***** válasza:
91%

" Az egyik nem megcsinálja, a másik kihordja."

Az egyik nem kihordja, és KÖZÖSEN "megcsinálják". Nem tud egy pasi egyedül gyereket csinálni.

2021. okt. 8. 11:12
 63/252 anonim ***** válasza:
0%

65# Szerintem az itteni nők kommentjeinek olvasása után nem is akar :DDD

Ki akarná utána ezt a sírást hallgatni, hogy "jajjj te csak na szólj bele, lepedőakrobata, 2 percet élveztél, mit tettél bele a gyerekbe"

2021. okt. 8. 11:13
 64/252 anonim ***** válasza:
20%
Ha irónia volt, akkor bocs, nem olvastam el az utána lévő kommenteket.
2021. okt. 8. 11:14
 65/252 anonim ***** válasza:
0%
59: azt mondd már meg nekem.. hogy ha a férfi ennyire aránytalanul kevéssel járuk hozzá a gyereknemzéshez (ha leszűkítjük egybitesre a kérdést, magára az aktusra), akkor miért akarnak a nők egyáltalán gyereket? Hol éri ez meg?
2021. okt. 8. 11:16
 66/252 anonim ***** válasza:
0%

#60 egyem a zuzádat. Vicces, mikor a fajtád a preferenciáiról beszél, akkor meg úgy hirtelen előre szaladtok egy idegennel. "Jajj, mi lesz, ha szülök.", "Hát majd anyád alá szüljek", "nem tudok hangosan élvezni, ha a szüleid ott vannak", "a bukócsövezett coupet bmw-d nem ideális családi autó, el kéne adni", "jaaaaaajjj hát a 25 négyzetméteres garzonkád kicsi ám egy családnak"....mindezt ugyan úgy a kw előtt. Akkor mégis mi a francot akartok?! Ha komoly a szándék, akkor komoly a kockázat, a bizalom és az elfogadás is. Pont azért, mert nyílt lapok vannak. És még én vagyok a gyengeelméjű.

Írtam, hogy a kapcsolat jellege nem mindegy. Ha csak kefélgetsz, akkor tök mindegy, le van szarva, majd kapartatsz megint rossz esetbe. Viszont ha KOMOLY kapcsolat céljából ismerkedsz, akkor meg rohadtul nem mindegy, hogy volt-e ilyened és ha igen, akkor mennyi, mert azt mindenki érti, hogy taktikáznál, csak itt nem csak te válogatsz aranyom.

2021. okt. 8. 11:22
 67/252 anonim ***** válasza:
0%
65# "Az egyik nem kihordja, és KÖZÖSEN "megcsinálják"" - ez hol cáfolja azt, amit én mondtam? Oké, közösen csinálják. Nyílván nem a férfi egyedül :D Csak egyszerűsítés céljából mondtam, hogy az "egyik megcsinálja", úgymond retorikai fordulattal élve, de nyilván mindenki tudja, hogy ehhez két ember kell. Arra viszont nem reagáltál, hogy miért helyezzük át a döntés jogát a nőre? Ha egyszer KETTEN csinálták a gyereket? Mert ez rohadtul egyenlőtlen, nem gondolod?
2021. okt. 8. 11:23
 68/252 anonim ***** válasza:
0%
65# Ja és ne mondd, hogy azért, mert a nő hordja ki. Erről már hadd ne a férfi tehessen. Nincs méhünk, nem tudunk varázsolni magunkba egyet :D
2021. okt. 8. 11:24
 69/252 anonim ***** válasza:
95%

#69 nem tudok mit kezdeni ezzel az értelmetlen, zagyva, elmebeteg kirohanásoddal az anyádhoz szüléssel meg a tuningolt bmw-vel (mi a tököm ez és hogy jön ide?) 🤦

Van gyerekem és kapcsolatban élek. Nem te vagy a szintem, de fiatalon se volt ez az alpári proliság.

A véleményem tartom, akivel ismerkedem annak nem tartozom semmilyen vallomással. Úgy is elhajtanám a tahót ezért a kérdésért hogy nem volt abortuszom. Nekem nem kell az ilyen. Pont. Lapát azonnal. Ez csak rosszabb lehet utána. Kontrolláló személy akit azonnal ki kell dobni.

2021. okt. 8. 11:31
 70/252 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként meg nem mondanám el, de ez nem sunnyogás. Semmi köze hozzá meg mindig. Egészen egyszerűen nem válaszolnék rá és elzavarnám, ha volt abortuszom, ha nem. Így már felfogtad? Mert úgy látom még ez se sikerült 🤦
2021. okt. 8. 11:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!