Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha abortusza volt egy nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha abortusza volt egy nőnek, el kell mondania az új párjának?

Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 02:27
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/252 anonim ***** válasza:
5%

82# Nálam ugyanez. Csak a csúsztatás meg a hömpölygő roszindulat van, érveket nem kaptam egyik válaszomra sem. Csak a piros x-et. Amire meg kaptam választ, annak köze nem volt ahhoz, amit mondtam.

Hagyd, csinálják úgy ahogy ők akarják. Úgyis mindent jobban tudnak.

2021. okt. 8. 12:24
 82/252 anonim ***** válasza:
0%
83# Még mindig nem érted? 82-es egy szóval nem mondta, hogy bárkinek is feltette volna a kérdést, ahogy én sem szoktam nőket erről faggatni.
2021. okt. 8. 12:26
 83/252 anonim ***** válasza:
67%

Összefoglalva:

Mindenki joga van szabad akaratából döntéseket hozni. Kivel fekszik le, kivel jön össze, és igen, vállal-e egy abortuszt.

Mindenki joga van a másikról véleményt formálni és korrektül tájékoztatva lenni a múltjáról. Joga van továbbá azt mondania, hogy a múltját nem tudja elfogadni a másiknak.

2021. okt. 8. 12:26
 84/252 anonim ***** válasza:
77%
86# nemtől függetlenül! Ezt azért tegyük hozzá. Egy férfinek és egy nőnek ugyanolyan joga van véleményt formálni a kérdésben.
2021. okt. 8. 12:28
 85/252 anonim ***** válasza:
15%
82# Mondjuk tényleg lehetne annyi eszed, hogy nem vitatkozol gyökerekkel. :P
2021. okt. 8. 12:30
 86/252 anonim ***** válasza:
30%

#83. Jajj Istenem. Nem. Az az érzelmi kompromittálás, ha neked pl mondjuk volt, ismerkedsz valakivel, szóba kerül általánosságban ismerkedés alatt, ebből számodra kiderül, hogy ő nem abortuszoárti. Te ezért elhallgatod, hátha majd ha jobban belebonyolódtok, tőled elfogadja.

Ez.

De ugyan az amikor a hapsi később mondja el, hogy nős, hogy 10kg-val nehezebb, 10 centivel alacsonyabb, 10 évvel idősebb stb, miközben tudja, hogy neked nem fér ez bele, de kivár, hátha elfogatod, ha már beleszeretsz. Ezt írtam le többféleképpen, hogy ha lehet, ezt ne.

2021. okt. 8. 12:30
 87/252 anonim ***** válasza:
85%
#86 nem. Semmi közötök a nő korábbi abortuszához. "Korrektül tájékoztatva lenni a múltjáról", nevetséges. Mintha priusz lenne. Mintha ugyanaz lenne mint a börtönt letagadni. Továbbra is szánalmas ez a gondolkodás. De nekünk jó szűrő, ha valaki ezt meg meri kérdezni a kapcsolat elején, attól időbeneg tudunk szabadulni.
2021. okt. 8. 12:31
 88/252 anonim ***** válasza:
87%
Na a kis kókadt incelek is megérkeztek, remek. Vajon hányszor csapták már ki erre a kérdésre? 🤔 Itt nő nem tud úgy kérdést feltenni, hogy ne állnának bele. Ha van kalap azért, ha nincs, akkor azért.
2021. okt. 8. 12:32
 89/252 anonim ***** válasza:
17%
90# Durva, hogy te nevezed az illetőtől való ""szabadulásnak"" azt, aki veled ellentétben korrektül áll a kapcsolathoz és meg szeretne ismerni téged - igen - a múltaddal együtt, adott esetben. Nem, nem priusz... De te csinálsz ebből priuszt pont azzal, hogy kicsinyesen ragaszkodsz ehhez a "már pedig nem és nem és nem ez az én jogom tudni senki másééééé" hozzáállással.
2021. okt. 8. 12:33
 90/252 anonim ***** válasza:
27%
#88. Mondjuk igen, de minden olyan gyorsan történt!!! 😃
2021. okt. 8. 12:34
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!