Ha volt valakinek vetélése vagy abortusza, de újra terhes, azt a nőgyógyász meg tudja mondani?
Hát, attól is függ, hogy 2 hónapja, vagy 10 éve...
De ahogy előttem írták, nem érdemes eltitkolni, jó ha tudja az orvos.
Szerintem ez egyedül az ő döntése, hogy elmondja-e a jelenlegi párjának a korábbi abortuszát. Ez maximum az új párjára, meg
a nőgyógyászára tartozik, se ismerősökre, se rokonokságra nem.
Hát, a sógornőm biztos nem tudna róla. Csak a párom, meg az orvosom.
Szóval te nem tudhatod, hogy az orvos mit lát a rendszerben, és gondolom a kiskönyvét sem lapozgatod. És a tesód lehet, hogy tud róla. De ezt nem szokták világgá kürtölni.
Neked ehhez mi közöd???
Mert megkérdeztem a tesómat és mivel ikrek vagyunk, nagyon szoros köztünk a kapcsolat, mindig mindent elmondunk egymásnak!
Na most ez a nő egy kétes hírű nőcske, azt hallottam, hogy Svájcban volt kint ,,táncolni", hát tesóm meg olyan jóhiszemű, naiv, nem lát át rajta, ha ez a világ k-ja letagadja, ő elhiszi! Nem szeretném, hogy egy ilyen nő kerüljön be a mi családunkba!
Egyébként meg a kérdésre kellene válaszolni!
A kiskönyv és az OEP nem opció, mert nem volt olyan neki, több, mint 10 évig kint volt, az is lehet illegálisan vették el azt a gyereket...
A VIZSGÁLATOK alapján meg lehet állapítani???
Válaszoltunk a kérdésre, de akkor leírom mégegyszer:
NEM, vizsgálatból NEM lehet megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!