Dr. Labossa Gusztáv terhesgondozásával kapcsolatban: Milyen tapasztalataitok vannak? Magánrendelésének árairól is tudtok valmit mondani?
Szia! Én hozzá járok, kb. a 8. héttől.
(Fenyegető vetéléssel indult nálam a dolog, előtte sztk-ban és ügyeleten voltam. Terhesség előtt sem jártam nála.)
9000Ft/alkalom a terhesgondozás nála.
Szülésre nem mondja meg, hogy mennyit kér, amennyit tudsz/akarsz adni.
Keddenként fogadja a kismamákat a magánrendelésén, csütörtökönként pedig minden "egyéb" betegét.
Kismamáknak ad időpontot, bár mindig várni kell egy keveset pluszban, a csütörtöki nap állítólag elég húzós, olyankor nincs időpont, ki kell várnod a sorodat.
Rendelőjében van egy régebbi UH gép, azzal is mindig megnéz és kézzel is vizsgál (pl. méhszájat, stb.).
Kb. 4-5 hetente rendel vissza, de ha van közte kötelező UH és találkoztok, akkor általában azt is beleszámolja, főleg az elején (nem a lehúzásra megy).
Klinikán tudtommal nincs rendelése, a genetikai tanácsadóban van és péntekenként UH-n.
A saját kismamáinak a kötelező UH-kat ő csinálja a klinikán.
Magánrendelésen ad mindig időpontot rá, ill. a beutalókat, időpontot is intézi a laborokba, cukorterhelésre, stb., neked nem kell telefonálgatnod, csak a betegfelvételen átvenni a kémcsöveket, beutalódat.
Egyedül az NST-t kell majd neked intézned a végén, de majd azt is mondja, hogy milyen tel. számon tudsz időpontot kérni és mikortól kell menned.
Javaslom, hogy facebook-on lépj be a Babóca-Anyóca nevű zárt csoportba és ott kereső segítségével keress rá a nevére, ott nagyon sok sztorit írnak vele kapcsolatban.
Gina:
Tavasz óta kell időpontot kérni.
Régen úgy volt, hogy a kismamáknak adott időpontot és őket csak egyik nap fogadta, de az első vizsgálat/ terhesség megállapításnál még nem volt időpont, ki kellett várni a sort, esetleg sms-ben lehetett neki írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!