Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen 4D UH,100%-ra...

16 hetesen 4D UH,100%-ra megtudják mondani a baba nemét, ha mutatja magát?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kaptunk 12 hetesen egy fiú tippet, de mondták még ne vásároljunk. Tudom legyünk türelmesek és az a lényeg, hogy egészséges legyen, de én nagyon örülnék, ha minél hamarabb tudnánk a nemét :)

16 hetesen, ha jól pózol a babóca, akkor 100%-ra tudják mondani 4D UH-n a nemét vagy még ilyenkor is tudnak tévedni?

Előre is köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat.

2017. febr. 6. 10:54
 1/9 anonim ***** válasza:
A terhessegben soha semmi nem 100 % ezt jegyezd meg.
2017. febr. 6. 11:00
 2/9 anonim ***** válasza:
16 hetesen szerintem korai még a 4D, és elvileg a 18-19. heti genetikai uh-n látják már eléggé biztosan a nemét. Mondjuk az én dokim még a Prenatestre is azt mondta, hogy semmi sem 100%, pedig az szerintem csak akkor téved, ha elcserélik a mintákat...
2017. febr. 6. 11:00
 3/9 A kérdező kommentje:

Jogos, semmi sem 100% max, ha már a kezemben tartom :)

Szinte mindenhol írják, hogy 16 hetesen már megtudják mondani, ha mutatja magát, na mindegy majd kiderül :) Csak gondoltam van aki már tapasztalta, hogy mennyire pontosak :)

2017. febr. 6. 11:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, sokmindentől függ. Itt van Szegeden egy ultrahangos doki (Sikovanyecz), ő vezeti a klinikán az ultrahang részleget és országos szinten is elég jónak számít. Nos, az ő magánrendelésén is 20 hetet is kb. amikortól biztosra meg lehet mondani. Lehet látni, sejteni előbb is, főleg ha jól fekszik a baba. Ez a 20 hét gondolom az lehet, amikortól már testhelyzettől függetlenül egyértelműen látszik szinte minden esetben, ezért írta így, hogy ne legyen a kismamáknak irreális elvárása. Ahogy előttem is mondták, a 18-20. heti genetikai UH-n már a legtöbb esetben meg tudják mondani a nemét.
2017. febr. 6. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
*20 hetet ÍR, elírtam
2017. febr. 6. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Elozo terhessegemben 16 hetesen voltam 4d-n, nagyon cuki volt a baba es nagyon erdekes a babamozi de a nemere csak tippelni tudott mert ugy fekudt. Lanyra tippelt es lany is lett.

Most 14 hetes vagyok es szinten 16 hetesen megyunk mozizni alig varom. :)

2017. febr. 6. 12:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Abban bízom inkább, hogy a ha 12hetesen kaptunk egy fiú tippet, ha tényleg fiú akkor annak egyértelműnek kell lennie 16 hetesen :) De ha nem mutatja magát, hát ez van :D Azért bizakodom kicsit :)
2017. febr. 6. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia kérdező,mi lett végül?Fiú vagy lány? :)
2018. febr. 1. 11:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Kisfiú :)
2019. júl. 24. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!