A baba eveit hold hònapba szamolják vagy a rendes honapok szerint? Lehet egy babara azt mondani hogy 36 hetes? Az az 9 honapos de meddig szamoljak a hònapokat.
Rendes, naptári hónapok szerint. Ha április 10-én született, akkor május 10-én tölti az egy hónapot.
Nekem szimpatikus ez a "beosztás" a baba korának meghatározásában:
- napokban: 14 napig
- hetekben: 12 hétig
- hónapokban: 18 hónapig (max 24-ig)
Olyat senki nem mond, hogy 36 hetes baba. :)
jaj, legalább az előző hasonló kérdésedben úgy látom, hogy a kapott válaszokból sikerült megértened, hogy mikortól egy éves egy gyerek és mikor válik valaki egyel több évessé :D
A másik, hogy tisztában vagy vele, mi az a holdhónap? Baromira nem holdhónapokban számoljuk azt, hogy mennyi idősek vagyunk, hanem rendes naptári hónapokban. Vagy te csillagász vagy, hogy te márpedig olyan baromi pontosan szeretnéd számolni és ragaszkodsz a holdhónapokhoz? (költői kérdés, el ne hidd, hogy komolyan kérdezem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!