Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Betoltott 18. heten 4D ultraha...

Betoltott 18. heten 4D ultrahangon szerintetek meg tudjak mondani a baba nemet?

Figyelt kérdés
Volt olyan esetleg, akinek ekkor meg tevesen allapitottak meg?
2016. aug. 14. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ő is együttműködő akkor megtudják mondani, ez már általában elég pontos választ ad. Tévedés ilyenkor is előfordulhat persze.
2016. aug. 14. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem már 16 hetesen 2D-n megmondták hogy kislány :)

Azóta már voltunk 4D-n is 20.héten, ott is kislányt láttak, és a 23.héten megkértem a doktornőmet, nézze meg megint (2D-n, a havi vizsgálat alkalmával, nem direkt emiatt mentem), és szintén kislányt mondott. Úgyhogy mostmár biztos vagyok a nemében :D

2016. aug. 14. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Eddig kettő terhességem volt,és mind a kettőnél 14 hetesen mondták meg a nemüket,és nem tévedtek.Persze 4Dn
2016. aug. 14. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 12 hetesen megmondták, 18 hetesen pedig meg is erősítették. Mindkettő 2D és 4D is volt.
2016. aug. 14. 15:42
 5/6 Andtica ***** válasza:
Szia! Nekem már a 12 héten mondták, normál UH-n, hogy kisfiú. A 18. héten pedig megerősítették. 4D-re csak ezután megyünk még. Ha mutatja magát, akkor biztosan meg tudják már állapítani. :) Boldog babavárást! 21+6 hkm
2016. aug. 14. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi pont a 18. héten voltunk babamozin, 90%-ra mondták, hogy lány. A 20. heti genetikai uh-n, már 100%-ra.
2016. aug. 14. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!