Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha abortusza volt egy nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha abortusza volt egy nőnek, el kell mondania az új párjának?

Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 02:27
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/252 anonim ***** válasza:
0%
Francba :/
2021. okt. 8. 12:45
 102/252 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk ebbe a kettősmércézésbe itt nem kellett volna belemenni, mert eleve nem az a szitu, hogy a férfi beleszóljon-e az abortuszba vagy sem. Szerintem amúgy ne, mert tényleg a nő viszi a bőrét ebben a vásárra, tökmindegy, hogy szül vagy abortál. Ebben az esetben szerintem megintcsak, ha nem ért egyet a férfi és nem tud a nő döntésével együtt élni, akkor a nővel sem kell neki.

Hogy volt ilyen, azt sem kötelező tényleg elmondani, csak akkor tényleg legyen kukázva az egész és ne várjanak vele a felek. Senki se.

2021. okt. 8. 12:51
 103/252 anonim ***** válasza:
26%
Aha ha ti hozzátok fel a kettős mércét az oké. 😂
2021. okt. 8. 12:53
 104/252 anonim ***** válasza:
89%

#100 nekem van, egy igazi miniférfi, és férfitől született, nem olyantól aki azt hiszi hogy a nő élete az első perctől az övé.

Neked nem lesz gyereked ha nem változtatod meg a csajozási szokásaidat. Értem ezen azt hogy elhagyod az erőszakos múltban vájkálást az első randin. Különben incelkedhetsz egész életedben.

2021. okt. 8. 12:55
 105/252 anonim ***** válasza:
0%
108, jó majd ezt a kommentet továbbítom az asszonynak is.
2021. okt. 8. 13:02
 106/252 A kérdező kommentje:

sziasztok

köszönöm mindenkinek a válaszokat, sikerült egy fontos és megosztó kérdést feltennem, nem is reméltem, hogy ennyi embert megmozgat, érvelésre, vitára késztet.

köszi.

2021. okt. 8. 13:02
 107/252 anonim ***** válasza:
7%

Kedves - minden eddigi, beleértve szép, kultúrált, kevésbé szép hangnemben és nyelvezettel írt véleményemet, érvelésemet - lepontozó nők:

Tudjátok... azokat a férfiakat, akiket itt most lepontoztok is egy NŐ hordott ki, egy ANYA nevelt fel. Igen, egyedül. Igen, mert a férfiaknak nincs méhük. És igen, mivel köztudottan az apák, vagyis a férfiak nem veszik ki részüket a családi életben, minden feladat a nőkre hárul. Tehát konkrétan TI hoztátok őket létre, és tettétek olyanná, amilyenek.

Ennyi. Nem több. Hagyok időt. Én húzok el innen. Undorító ez a közeg. További kellemes gyűlölködést.

2021. okt. 8. 13:06
 108/252 anonim ***** válasza:
21%

Ne köszönd kérdező! A GYK lényege, hogy anonim és következmények nélkül kiélhessük egymáson a frusztrációinkat egymás szidásán és mocskolásán keresztül.

Vagy te azt hitted, hogy ide önzetlen segítőkészségből jöttünk? Hát hol élsz te?! Nem, nem... mi ide azért járunk, mert ingerültek vagyunk. Régen belerúgtak a kutyába, most incelezünk meg feminácizunk.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2021. okt. 8. 13:06
 109/252 anonim ***** válasza:
73%

#51! “ Szóval egy férfi még csak nem is szólhat bele, hogy a nő a közös gyereküket megölesse-e? Ez már a szélsőséges feminizmus és férfigyűlölet netovábbja.”

Akkor majd petri-csészében megkapod a sejtcsomót. A nő nem ingyen inkubátor.

2021. okt. 8. 13:10
 110/252 anonim ***** válasza:
15%
Undorítóak vagytok... Nem szeretnék egyik válaszolóval sem találkozni innen a való életben..
2021. okt. 8. 13:12
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!