Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha abortusza volt egy nőnek, el kell mondania az új párjának?
16-os, na nekem meg ez a női hozzáállás az undorító. Mert majd TE megmondod, hogy a férfiaknak mit kellene. Majd TE elődöntöd, hogy a férfiak hogyan csinálják a párkeresést. Ugye??? Kinek érzed te magad, hogy megmond, hogy ki hogyan élje az életét?!
Mindenkinek joga van úgy keresni a párját, ahogy jónak látja. A nőknek és a férfiaknak is. És mindenkinek joga van hozzá, hogy megtudja a másikról, hogy pontosan kivel is ismerkedik.
Senki sem jó kedvebol teszi. Persze ti lazán leléptek, ha nem kell gyerek. Az rendben van.
Nem kell elmondani, semmi közöd hozzá
"még a véleménynyilvánítást is büntetném"
jaj.... te se lehetsz humánusabb mint az első 2 kommentelő...
kérdező:
1. minek titkolni?
2. ha az új csávó nem fogadja el, akkor megintcsak minek titkolni? nem inkább olyat kell keresni, aki elfogadja a múltadat?
Emberek.. ez itt nem egy abirtuszvita. Csupán arról szól a kérdés, hogy szükséges-e tudnia az új párjának.
Köszönöm, hogy zavartam. nem akartam.
31#
Nem a múltba szeretsz bele, hanem a jelenbe.
A mostani párom mindig azt mondja hogy akkor beszéljek a múltról ha szeretnék, és hogy nem számít hogy milyen hibáim voltak, mert minden embernek van, és lesz is. Természetesen ha konkrétan rákérdez hogy figyi már neked volt terhesség megszakításod, akkor nem fogom azt mondani hogy nem.
De én erről nem szoktam beszélni. Eljön majd az ideje amikor el fogom mondani. Akkor sem azért tettem mert basztam védekezni,én beleestem abba a bizonyos százalékba akik tabi mellett teherbe esnek. De egy gyereket még fel tudok nevelni, kettőben már nem voltam biztos. Örökbeadni meg nem tudtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!