Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha abortusza volt egy nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha abortusza volt egy nőnek, el kell mondania az új párjának?

Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 02:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/252 anonim ***** válasza:
93%
Én szeretném megtudni... De nem azért mert elítélem vagy mármi ilyesmi, de azért jó tudni szerintem. Eleve megtudni, miért.
2021. okt. 8. 06:13
 12/252 anonim ***** válasza:
5%
#12. Te most az eseményutáni vagy az abortusz tablettáról beszélsz még korán? Vagy a mindenfélével kotorászásról. Azért nem mindegy.
2021. okt. 8. 06:14
 13/252 anonim ***** válasza:
89%

"Na, na, na! Azért az abortusznak reális veszélye van, hogy a nőnek többet nem lehet gyereke! Ez orvosi tény. Szóval ha egy férfi a gyermeke anyját keresi, úgy igencsak illő lenne elmondani neki, hogy a nőnek már volt abortusza."

Ennél undorítóbb nincs! Egy férfinek nem a gyereke anyját kellene először keresni, hanem egy társat. Ha mondjuk kiderül, hogy ki fogják venni a méhét, akkor simán otthagyod, mert nem lehet a gyereked anyja? Itt mindenki ilyen beállított paraméterek alapján ismerkedik, és a szeretet kinyilvánul csupán abban, hogy gyereket csináltok alá? Gratulálok!

2021. okt. 8. 06:29
 14/252 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy meg van 1000 dolog, ami miatt még meddő lehet egy nő: endometriózis, pajzsmirigy, ciszták... ezután is otthagynátok? Meddő nő már nem kell senkinek, mert ti gyereket akartok?
2021. okt. 8. 06:30
 15/252 anonim ***** válasza:
96%

Az abortusz a legtöbb nőnek elég fájdalmas esemény, senki sem poénból csinálja, feltételezem legalábbis. Egy komoly kapcsolatban x év után, ha feljön a téma jó ezt megbeszélni, azért is, mert ha sikerül egy közös gyerek, és az apa ott szeretne lenni a vizsgálatoknál meg a szülésnél, kiderül, mert ott megkérdezik. Szerintem a papírokon is rajta van, de ez nem biztos, nekem nem volt.

Szóval új kapcsolatban nem kell ezt elregélni, nem tartozik mindenkire.

2021. okt. 8. 06:37
 16/252 anonim ***** válasza:
6%
#16. De ha valaki olyan társat keres, akivel nem majd meglátjukolnak, hanem ha minden más is oké, akkor családot alapítanak, abban most mi undorító van? Akkor már az abortusz is legyen undorító, meg a nők ilyen-olyan szűrési szempontjai is.
2021. okt. 8. 06:48
 17/252 anonim ***** válasza:
94%

Itt a pasik olyan könnyen dobáloznak. Na de a való életben ha ott a gyerek, és valamiért szétmennek a férfiak jelentős % a el is felejti hogy van gyereke. Az én gyerekemet 6 éve nem látta az apja, pedig 30 percre lakik tőlünk, de megerőltető lenne számára hogy buszra üljön és meglátogassa, egy vasat nem fizet utána.

Ezek után amikor már éreztem a kapcsolatunk romlását és teherbe estem tabi mellett igen elvetettem a kicsit. Mert nem akartam 2 gyerekkel egyedül lenni.

Mostani páromnak még nem mondtam el, de ha eljön az ideje akkor be fogom majd avatni.

2021. okt. 8. 07:00
 18/252 anonim ***** válasza:
98%

Nem zavarna, mert én nem nagyon akarok gyereket. Nagyon Max csak 1-et, de azt se most.

23F

2021. okt. 8. 07:17
 19/252 anonim ***** válasza:
0%

#20. És ha emiatt szétmentek, akkor raboltad a magad meg az ő idejét és összezavarod a gyereked feleslegesen. Ellenben, ha ezt az elején tisztázzátok, legalább akkor, ha megkérdi és rendben van, akkor ezzel együtt fogad el, nem kell szorongani, elfogadja-e, eléggé belebonyolódott már a kapcsolatba, hogy "ideje legyen" stb.

Amúgy ha kérdezte volna bárki ismerkedés alatt, akkor letagadod vagy egy "mi a fax közöd hozzá" felkiáltással otthagyod és ennyi volt?

2021. okt. 8. 07:22
 20/252 anonim ***** válasza:
100%

22#

Abban biztos vagyok hogy emiatt nem fog otthagyni. Voltam utána kivizsgáláson, minden a legnagyobb rendben van velem. Vagyis lehet még gyerekem. Ha meg nem is lehetne, neki is van egy fia nekem is egy lányom. Már négyesben is jól kijövünk.

2021. okt. 8. 07:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!