Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogadnátok párotoknál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok párotoknál a napi sörözést, meg meccs után a kicsit többet ?

Figyelt kérdés
Dolgozik rendesen, nincs vele semmi probléma itthon is segít amiben kell de ezt az alkohol mennyisèget soknak érzem. Anyukám szerint ne veszekedjek vele emiatt, mert más se tökéletes aki azt mondja 100% tökéletes a párja az hazudik.

2021. okt. 7. 12:21
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:
49 Nem balhézós típus még ittasan sem. De szeretem öt és emiatt nem akarnàm elhagyni. Néha meg mégis zavar.
2021. okt. 8. 08:55
 52/58 anonim ***** válasza:
81%
51# Akkor legalább annyival könnyebb dolgod van. Ha szeret és tényleg veled képzeli el az életét, akkor meg fogja érteni. A "lapát", "dobnám kifelé", "ez szakítóok" kommenteket mindig egy kicsit alacsonyabb hőfokon értelmezd. Szerintem javítható a helyzet, de ehhet magabiztos fellépés kell és az, (ami a te esetedben a legnehezebb): letenni az anyukád által belédsulykolt elképzeléseket.
2021. okt. 8. 09:11
 53/58 anonim ***** válasza:
84%

Javaslom, a témában találsz sok filmet,könyvet. Hátha segít.

Az 51# és válaszra reagálva. Ez egy folyamat, most még nem, de próbálj csak kicsit ellenállni, hogy ne igyon. Akkor látod meg, hogy ragaszkodik e az alkoholhoz vagy sem.

A filmek: 28 nap, Kényszerleszállás, Ha a férfi igazán szeret, Las Vegas végállomás,

Könyv: Eric Berne Emberi játszmák

2021. okt. 8. 10:01
 54/58 anonim ***** válasza:
93%

" jol érezzük magunkat együtt akkor miért csinaljam a balhét ?!"

Azért, mert igényesebb vagy magaddal szemben annál, hogy olyan pasival élj, aki minden áldott nap söröcskézik. Tudod, lehetne helyette egy csomó értelmes programot csinálni. De ha neked jó a kanapén naponi szinten sört vedelő pasi, akkor légy vele boldog.

2021. okt. 8. 10:11
 55/58 anonim ***** válasza:
3%
Gyakorin mindenki antialkoholista, megszoktuk. Amúgy igen, a lerészegedés szerintem joggal zavar. Ha napi 1 sört megiszik, meg mindig jobb mintha nyugtatót szedne, a sör legalább természetes. A sörben kevés az alkohol, nem is üti ki úgy az embert, a bor vagy a tömények már rosszabb lenne.
2021. nov. 28. 12:46
 56/58 czovek1973 ***** válasza:
40%

Az alkohol mindig lelki hiányt tomoget be. Tudom, évekig napi szinten ittam. Sokat.

Túl jó dolga van párodnak, ezért is ér rá inni. Még sajnalgatni magát. Minden iszákos ezt csinálja, én láttam.

Mondd meg neki, hogy jobban vonzodsz hozzá, hanem iszik, és nincs sorszaga. Nameg a pia pénzbe kerül. A havi pia árából már 1-2 hasznos dolgot ki lehet gazdálkodni otthon.

Amúgy kérdezd meg, milyen fehérnemű izgatná jobban? Milyen színű?

Vagy topban szeret látni?... Vedd meg! Vagy vetesd meg!

Jobban fogod erdekelni, mint az ivás. Hidd el!

Még nem nagyivo, még nem késő. Simogasd, amikor nem számít rá!

2021. nov. 28. 14:12
 57/58 anonim ***** válasza:
Faterom is így kezdte, most meg naponta 10 000 - 15 000Ft-ot sörözik el, a fizu megérkezése előtti héten szokott csak előfordulni, hogy max. 2-3 napot nem satu részeg, mert nem ad 100e-nél több hitelt neki a kocsmáros.
2021. nov. 29. 07:44
 58/58 anonim ***** válasza:
Erős a gyanúm, hogy a történetben a kérdező a sörös pali!
2021. nov. 29. 07:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!