Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok párotoknál a napi sörözést, meg meccs után a kicsit többet ?

Javaslom, a témában találsz sok filmet,könyvet. Hátha segít.
Az 51# és válaszra reagálva. Ez egy folyamat, most még nem, de próbálj csak kicsit ellenállni, hogy ne igyon. Akkor látod meg, hogy ragaszkodik e az alkoholhoz vagy sem.
A filmek: 28 nap, Kényszerleszállás, Ha a férfi igazán szeret, Las Vegas végállomás,
Könyv: Eric Berne Emberi játszmák

" jol érezzük magunkat együtt akkor miért csinaljam a balhét ?!"
Azért, mert igényesebb vagy magaddal szemben annál, hogy olyan pasival élj, aki minden áldott nap söröcskézik. Tudod, lehetne helyette egy csomó értelmes programot csinálni. De ha neked jó a kanapén naponi szinten sört vedelő pasi, akkor légy vele boldog.

Az alkohol mindig lelki hiányt tomoget be. Tudom, évekig napi szinten ittam. Sokat.
Túl jó dolga van párodnak, ezért is ér rá inni. Még sajnalgatni magát. Minden iszákos ezt csinálja, én láttam.
Mondd meg neki, hogy jobban vonzodsz hozzá, hanem iszik, és nincs sorszaga. Nameg a pia pénzbe kerül. A havi pia árából már 1-2 hasznos dolgot ki lehet gazdálkodni otthon.
Amúgy kérdezd meg, milyen fehérnemű izgatná jobban? Milyen színű?
Vagy topban szeret látni?... Vedd meg! Vagy vetesd meg!
Jobban fogod erdekelni, mint az ivás. Hidd el!
Még nem nagyivo, még nem késő. Simogasd, amikor nem számít rá!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!